Podijelili smo 2×2 ulaznice za večerašnji koncert Klinike Denisa Kataneca

Denis večeras promovira novi album ‘Kao zao kor0 u Tvornici kulture.

Klinika Denisa Kataneca (foto: Marina Uzelac)

Portal Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za večerašnji koncert Klinike Denisa Kataneca. Točan odgovor na pitanje: “Kako se zove Denisov pas iz zemlje Trećeg svijeta?” glasi SREĆKO. Ulaznice su osvojili Mario Babić i Danijela Novota Krajnović.

Trenutnu postavu Klinike Denisa Kataneca čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal). Ova je četvorka od samih početaka, nakon objave EP-ja ”Rode”, vrijedno radila i svirala po svim zagrebačkim klubovima te svojom energijom i stihovima osvajala srca publike. Klinika je u više navrata punila neke od najpoznatijih zagrebačkih klubova poput KSET-a i Medike, a bujica je njezinih obožavatelja sve više i više rasla – od muka s početka glazbene karijere Denisa Kataneca do zbornog pjevanja u prepunim klubovima ispunjenim prijateljstvom, povezanošću i ljubavlju benda i publike. Klinika Denisa Kataneca zajedno je sa svojim ljudima stvorila posebno mjesto na kojemu svi slušaju i čuju jedni druge, mjesto na kojemu se i bend i publika mogu potpuno ogoliti i biti ono što jesu, toplina nadvladava kaos koji vreba iza svakog ugla, a njihova je glazba poput velikog zagrljaja. Svi će ti osjećaji kulminirati u listopadu na omiljenoj zagrebačkoj pozornici.

Klinika se žanrovski opisuje kao mješavina avant-folka, shoegazea, psihodelije i eksperimentalne glazbe, a ističe se svojim jedinstvenim zvukom i dirljivim stihovima. Album ”Jada Jada”, objavljen u jeku pandemije, nagnao je brojne glazbene kritičare na posvećeno preslušavanje te zaslužio brojne hvalospjeve. Otvorivši si tako put prema brojnijoj publici, novim je albumom ”Kao Zao Kor” bend samo zakucao svoj status jedne od najsjajnijih zvijezda na alternativnom nebu, a album je sada spreman za svjetla najveće pozornice u Zagrebu. Klinika Denisa Kataneca u cjelovečernjem će spektaklu uz promociju posljednjeg albuma svirati i kompletan album ”Jada Jada” te čitav EP ”Rode” i svojim će magičnim stihovima i melodijama ujediniti srca i grla Tvornice kulture te publici pružiti glazbeni zagrljaj.

Na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 12 eura.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X