‘Siesta’ grupe Rolo je novi spot sa ‘Zvučnog zida’

Novo Menartovo izdanje na dvostrukoj ploči predstavlja petnaest bendova s hrvatske alternativne scene.

Rolo (foto: Marina Uzelac)

Splitski band Rolo je za hvaljenu kompilaciju “Zvučni zid” odabrao pjesmu „Siesta“. Spot je snimljen u šibenskom klubu Azimut.

„Pjesma „Siesta“ je naša himna letargiji i potrebi za mirom. U Splitu je mir rijetkost i lagano ga ponestaje. Prizivamo neku drugu stvarnost jer smo umorni od tuđeg odmaranja. Pjesma je sa našeg drugog albuma “HØØP”. Snimali smo u Azimutu, našem omiljenom šibenskom klubu, na katu, među skulpturama. Putem do Šibenika su nam otkazali farovi na autu, odjednom se iz mraka pojavio sokol koji nas je navodio do pozornice. Mislimo da je neko više biće željelo da to snimimo tu večer. Sad će to bit zauvijek na internetu“, poručuje Rolo.

Novo Menartovo izdanje „Zvučni zid“, na dvostrukoj ploči predstavlja petnaest bendova s hrvatske alternativne scene. Projekt je bio zahtjevan jer na kompilaciji nisu okupljene već postojeće studijske snimke već su sve pjesme snimljene ponovno i to uživo u deset klubova. Pjesme su za ovo izdanje snimali: Hram, Skotni vrag, Nemeček, Nina Romić, Barbara Munjas, Rolo, Mimika Orchestra, Povraccio di Colteo, Sara Renar, CRIO, Roj osa, Seine, Šiza, Denis Katanec i Živa voda. Idejni začetnik projekta i producent je Vedran Peternel.

“Zvučni zid” je i na digitalnim servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X