Podijelili smo ulaznice za predstavu ‘A gdje je revolucija, stoko?’

Predstava ‘A gdje je revolucija, stoko?’ na programu je u Zagrebačkom kazalištu mladih od 9. do 11. ožujka. Ravno do dna podijelio je dva puta po dvije ulaznice za predstavu za 11. ožujka od 20.00 sati.

'A gdje je revolucija, stoko?'
‘A gdje je revolucija, stoko?’

Točan odgovor glasio je “25 godina”, toliko je, naime, prošlo od osnutka Montažstroja. A po dvije ulaznice za predstavu (11.03., 20 sati, ZKM) dobili su: Mislav Bengez i Rebeka Kukolja. Čestitamo! Ulaznice vas čekaju na blagajni ZKM-a.

Predstava “A gdje je revolucija, stoko?” propituje suvremenu komodifikaciju društvenog bunta kojeg je iznjedrio glazbeni album “Paket aranžman” i jugoslavenski novi val iz 80-ih godina prošloga stoljeća. To je predstava o montiranoj video snimci predstave MČŽPC (akronim) – zabranjene zbog kršenja autorskih prava. Na digitalnim ostacima zabranjene predstave MONTAЖ$TROJ ogoljuje uvjerenje da pop glazba doprinosi društvenim promjenama.

Predstava “A gdje je revolucija, stoko?” nastala je u napetosti i neskladu između konteksta osakaćenog cenzurom i autocenzure koja je postala kontekst. “A gdje je revolucija, stoko?” je predstava o pravnim posljedicama stava da glazbu možemo međusobno dijeliti a da pritom ništa ne izgubimo. Ona govori o taštini, licemjerju i nedosljednosti u društvu u kojem je osnovna vrijednost novac.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X