Procurila prva fotografija Di Caprija i Brad Pitta u novom Tarantinovom filmu ‘Once Upon A Time In Hollywood’

Leonardo Di Caprio podijelio je preko društvenih kanala prvu i, za sada, jedinu fotografiju sa seta nadolazećeg filma Quentina Tarantina, ‘Once Upon A Time In Hollywood’.

Brad Pitt i Leonardo Di Caprio kao Cliff Booth i Rick Dalton na snimanju filma ‘Once Upon A Time In Hollywood (izvor: screenshot Instagram)

Na fotografiji Di Caprio kao nekoć uspješni televizijski glumac Rick Dalton pozira u društvu Brada Pitta koji u filmu tumači Cliffa Bootha, Daltonovog kaskadera. Ovom se fotografijom ujedno najavila i produkcijska faza filma, što, u konačnici, znači da je snimanje započelo.

Podsjećamo, riječ je o Tarantinovom devetom filmu čija je radnja smještena u 1969. godinu, na vrhuncu hipijevskog Hollywooda. Nekoć uspješni televizijski glumac čija karijera posljednjih godina ne ide kako je zamislio, Rick Dalton, u društvu svojeg kaskadera Cliffa Bootha dolazi u Hollywood ne bi li oživio glumački potencijal. Booth i Dalton nalaze smještaj kao susjedi Sharon Tate, koju će za koji mjesec u svom pokolju ubiti članovi kulta Charlesa Mansona. Sharon Tate glumiti će Margot Robbie, a film bi trebao izaći na 50. obljetnicu tzv. ubojstva LaBianca, kada je Tate i ubijena.

Što se tiče ostale glumačke ekipe, Tarantino je, tradicionalno, okupio zavidnu paletu poznatih faca. Osim Di Capria, Pitta i Margot Robbie, filmu bi se u ulozi Daltonovog menadžera Marvina Shwarza trebao pridružiti i Al Pacino. Dakota Fanning tumačiti će ulogu Lynette ‘Squeaky’ Fromme, jednu od Mansonovih najfanatičnijih sljedbenica, a uloga Steve Mcqueena, holivudske ikone koja je isto našla mjesto u filmu, pripala je Damienu Lewisu.

Filmu će se u sporednim ulogama pridružiti i Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell i, naravno, nezaobilazni Michael Madsen.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X