Procurila prva fotografija Di Caprija i Brad Pitta u novom Tarantinovom filmu ‘Once Upon A Time In Hollywood’

Leonardo Di Caprio podijelio je preko društvenih kanala prvu i, za sada, jedinu fotografiju sa seta nadolazećeg filma Quentina Tarantina, ‘Once Upon A Time In Hollywood’.

  • 164
    Shares
Brad Pitt i Leonardo Di Caprio kao Cliff Booth i Rick Dalton na snimanju filma ‘Once Upon A Time In Hollywood (izvor: screenshot Instagram)

Na fotografiji Di Caprio kao nekoć uspješni televizijski glumac Rick Dalton pozira u društvu Brada Pitta koji u filmu tumači Cliffa Bootha, Daltonovog kaskadera. Ovom se fotografijom ujedno najavila i produkcijska faza filma, što, u konačnici, znači da je snimanje započelo.

Podsjećamo, riječ je o Tarantinovom devetom filmu čija je radnja smještena u 1969. godinu, na vrhuncu hipijevskog Hollywooda. Nekoć uspješni televizijski glumac čija karijera posljednjih godina ne ide kako je zamislio, Rick Dalton, u društvu svojeg kaskadera Cliffa Bootha dolazi u Hollywood ne bi li oživio glumački potencijal. Booth i Dalton nalaze smještaj kao susjedi Sharon Tate, koju će za koji mjesec u svom pokolju ubiti članovi kulta Charlesa Mansona. Sharon Tate glumiti će Margot Robbie, a film bi trebao izaći na 50. obljetnicu tzv. ubojstva LaBianca, kada je Tate i ubijena.

Što se tiče ostale glumačke ekipe, Tarantino je, tradicionalno, okupio zavidnu paletu poznatih faca. Osim Di Capria, Pitta i Margot Robbie, filmu bi se u ulozi Daltonovog menadžera Marvina Shwarza trebao pridružiti i Al Pacino. Dakota Fanning tumačiti će ulogu Lynette ‘Squeaky’ Fromme, jednu od Mansonovih najfanatičnijih sljedbenica, a uloga Steve Mcqueena, holivudske ikone koja je isto našla mjesto u filmu, pripala je Damienu Lewisu.

Filmu će se u sporednim ulogama pridružiti i Burt Reynolds, Tim Roth, Kurt Russell i, naravno, nezaobilazni Michael Madsen.

  • 164
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X