Provjerite jeste li dobili biografiju Leonarda Cohena

Kanadski kantautor je u srijedu, 21. rujna, proslavio 77. rođendan.

Biografija Leonarda Cohena - Hallelujah

Dobitnica biografije Leonarda Cohena “Hallelujah” je Sanja Markoč iz Splita. Sanja će knjigu dobiti na kućnu adresu. Čestitamo!

Kanadski kantautor i književnik ne miruje ni u poznim sedamdesetima. U listopadu će objaviti dva zanimljiva izdanja koja objedinjuju naslove iz njegove bogate karijere, pod zajedničkim naslovom “Leonard Cohen The Complete Album Collection”.

Izdanje obuhvaća: 17 ALBUM DELUXE BOX SET – uključuje remasterirane studijske i koncertne albume iz perioda od 1967.do 2009. godine! Svaki od 17 albuma na CD-u je zapakiran u repliku LP-a originalnog albuma i bogatu knjižicu od 36 stranica.

THE COMPLETE STUDIO ALBUMS COLLECTION – box set uključuje 11 remasteriranih studijskih albuma.

Povodom Cohenovog rođendana Ravno do dna vam poklanja knjigu „Hallelujah“, biografiju iz pera Tima Footmana. Biografija je obogaćena Cohenovim fotografijama, ali i mnogim zanimljivim činjenicama iz glazbenikova života. Ono što je najvažnije, knjiga uključuje i Cohenovu još uvijek aktualnu turneju.

Biografija može biti vaša ako na adresu [email protected] napišete točan naziv posljednjeg studijskog albuma Leonarda Cohena. Sretnog dobitnika ili dobitnicu objevit ćemo u ponedjeljak, 26. rujna. Sretno!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X