R Kelly u 19-minutnoj pjesmi ‘I Admit’ priznaje da je ‘kriv’ jer je spavao sa svim ženama

Pjevač je optužen da je mladim djevojkama prao mozak, da ih je ‘uzgajao’ za seks od rane dobi i da je od njih sačinio kult koji je bio ‘zlostavljački i koji je kontrolirao njihove živote’.

R Kelly ( screenshot: YouTube)

R Kelly se optužbama za seksualno zlostavljanje obratio u 19-minutnoj pjesmi koja se zove “I Admit”. Podsjećamo, Kelly je prošlog srpnja optužen za osnivanje “zlostavljačkog kulta” koji se, u cijelosti, sastojao od mladih djevojaka, a ranije ove godine je optužen da je 14-godišnjakinju “uzgajao” kao seksualnog ljubimca.

Nakon toga, ovog je proljeća, policija u Dallasu, potvrdila da je protiv Kellya pokrenula istragu zbog navoda da je toj istoj djevojci u dobi od 19 godina prenio spolne bolesti i da ju je kontinuirano drogirao tabletama i alkoholom.

Kelly se protiv tih navoda odlučio boriti pjesmom. U pjesmi priznaje da je imao odnose sa “older and younger ladies”, odnosno starijim i mlađim damama. “I admit I fuck all the ladies, that’s both older and younger”, priznaje Kelly u stihovima. Priznaje, dakle, da je “jebao sve dame, i starije i mlađe”, no odmah potom nastavlja, “But tell me how they call it paedophile because that shit is crazy”, “No, recite mi, zašto me zovu pedofilom, to je teško sranje”, tuži se.

Poslušajte čitavu obranu R Kellya u u videu ispod.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X