Ravno do sna – danas je jubilarna 200. emisija na Radio Studentu

Sedam godina od pokretanja jedna mala emisija na omiljenom nam partnerskom radiju slavi okrugli jubilejčić.

Ravno do sna

Kako se ono običava reći: “Da nam je netko na početku rekao da ćemo doći do 200. emisije, ne bi mu vjerovali.” Eto, sad je i to izrečeno, tj. napisano. Pa je obavljena i ta formalnost.

Imalo to previše utjecaja ili ne na neku širu medijsku sliku, ipak smo ponosni što smo prije sedam godina pokrenuli jednosatnu specijaliziranu emisiju u suradnji s Radio Studentom unutar koje stopostotno posvećujemo pažnju domaćim i regionalnim zbivanjima na sceni, tražimo talente, emitiramo one koji nikad ili teško dolaze do šire medijske afirmacija, a svojski se trude biti na iznimnoj umjetničkoj razini u svom izričaju.

Teško se sad i sjetiti koga smo sve ugostili i s kim sve napravili intervjue u Ravno do sna, ali smo dakako zahvalni svim domaćim i regionalnim glazbenicima koji se se odazvali našem pozivu.

Naša uređivačka politika uvijek je imala samo jedan imperativ, a to je pratiti i predstavljati ono što se na sceni događa SADA. I na tome ćemo ustrajati u tom našem, bitno je naglasiti, volonterskom radu u prezentiranju scene koja je nedvojbeno odnosom brojnih medija nepravedno zapostavljena i koju se zbog toga može nazvati i ‘nevidljivom’. No koliko god je ignorirali, ta scena je živa i kvalitetna. Brojni su oni koji su u početku našeg emitiranja bili potpuno anonimni, ali su se u međuvremenu potvrdili, afirmirali i danas pune klupske, ali i dvoranske prostore. To je svakako pokazatelj da je i naša mala emisija na dobrom putu.

Danas će slavljenička 200. emisija Ravno do sna trajati dva sata. Počinjemo u 17:00 i završavamo u 19:00 sati. Stoga budite uz Radio Student i 100,5 Mhz, ili streamingu na stranici Radija.

Podsjećamo da se svaka emisija se u cijelosti može poslušati na podcastu Ravno do sna na stranici Radio Studenta i na našem Mixcloud podcastu.

Emisiju vode i uređuju Jelena Svilar i Zoran Stajčić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Komentar

Idi na Vrh
X