Red Hot Chili Peppers najavili novi album ‘Return of the Dream Canteen’

Album izlazi u listopadu ove godine.

Red Hot Chili Peppers ‘Return of the Dream Canteen’

Red Hot Chili Peppers nadoknađuju propušteno s gitaristom Johnom Fruscianteom. Samo nekoliko mjeseci nakon izdavanja “Unlimited Love”, njihove prve ploče s Fruscianteom u 16 godina, bend je najavio nastavak. Pod nazivom “Return of the Dream Canteen”, u produkciji Ricka Rubina i u izdanju Warnera, album bi trebao bi stići u dućane 14. listopada.

“Krenuli smo u potragu za samim sobom kao bendom koji smo nekako oduvijek bili. Samo iz zabave svirali smo i učili neke stare pjesme. Ubrzo smo započeli misteriozni proces stvaranja novih pjesama. Prekrasan dio kemijskog miješanja s kojim smo se stotinama puta sprijateljili na tom putu. Jednom kada smo pronašli taj klizeći tok zvuka i slike, nastavili smo rudariti. S vremenom pretvorenim u elastični pojas prevelikog donjeg rublja, nismo imali razloga prestati pisati i ljuljati se. Osjećaj je bio kao san. Kad je sve rečeno i učinjeno, naša velika ljubav jedno prema drugome i čarolija glazbe podarili su nam više pjesama nego što smo znali što učiniti s njima. Pa shvatili smo, dva dupla albuma izdana jedan za drugim. Od kojih je drugi lako jednako smislen kao i prvi ili bi to trebalo obrnuti.”Return of the Dream Canteen” je sve što jesmo i što smo ikada sanjali da budemo. Zapakiran je. Napravljeno krvlju naših srca, iskreno vaši, Red Hot Chili Peppers”, stoji u priopćenju koje je bend objavio.

Najava “Return of the Dream Canteen” poklapa se s početkom sjevernoameričke turneje Peppersa, koja je službeno započela u Denveru u subotu navečer. Niz nastupa nastavlja se u listopadu i uključuje podršku od HAIM, Becka, The Strokes, St. Vincent i Thundercat.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X