Severina i Amerika: 13 milijuna ničega

U ‘Dnu dna’ se opet hvatamo estradnjaka i njihove sulude potrebe da nas uvjere da njih, za razliku od nas, netko na Zapadu jako cijeni.

Dno dna (Ilustracija: Danijel Drakulić)

Zanemarimo sad bizarnu činjenicu da je FILMSKI  magazin The Hollywood Reporter uvrstio Severinu na nekakvu svoju GLAZBENU top-ljestvicu, dok je duboko i pedantno analizirao relevantnu europsku scenu. Puno zanimljiviji je spin-podatak da je „Brada Pitta“ na internetu pogledalo više od 13 milijuna ljudi. Dakle, tri puta više negoli je nas Hrvata plus još jedan milijunčić, a Jutarnji sugerira da to nisu obožavatelji s Balkana, već jaka fanovska baza „preko Atlantika“ (nije precizirano radi li se o istim onima koji su se zakačili na njezin stari hvaljeni filmski hit „Seks, brod & videokamera“).

Dakle, 13 milijuna… i kako doći do njih? Napravite eksperiment: stavite na YouTube snimku s mobitela na kojoj se nekoliko sekundi kreveljite i nazovite je „Angelina Jolie“, „Cristiano Ronaldo“ ili „Leo Messi“. Sljedećeg jutra imat ćete već koju stotinu posjeta, za tjedan dana past će i prva tisuća, a i prvi milijun je onda samo pitanje dana.

Zar je moguće da misle da je narod toliko glup?

Prijašnje Dno dna: Zvijer se otela kontroli – Rozga na CNN-u!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X