Severina i Amerika: 13 milijuna ničega

U ‘Dnu dna’ se opet hvatamo estradnjaka i njihove sulude potrebe da nas uvjere da njih, za razliku od nas, netko na Zapadu jako cijeni.

Dno dna (Ilustracija: Danijel Drakulić)

Zanemarimo sad bizarnu činjenicu da je FILMSKI  magazin The Hollywood Reporter uvrstio Severinu na nekakvu svoju GLAZBENU top-ljestvicu, dok je duboko i pedantno analizirao relevantnu europsku scenu. Puno zanimljiviji je spin-podatak da je „Brada Pitta“ na internetu pogledalo više od 13 milijuna ljudi. Dakle, tri puta više negoli je nas Hrvata plus još jedan milijunčić, a Jutarnji sugerira da to nisu obožavatelji s Balkana, već jaka fanovska baza „preko Atlantika“ (nije precizirano radi li se o istim onima koji su se zakačili na njezin stari hvaljeni filmski hit „Seks, brod & videokamera“).

Dakle, 13 milijuna… i kako doći do njih? Napravite eksperiment: stavite na YouTube snimku s mobitela na kojoj se nekoliko sekundi kreveljite i nazovite je „Angelina Jolie“, „Cristiano Ronaldo“ ili „Leo Messi“. Sljedećeg jutra imat ćete već koju stotinu posjeta, za tjedan dana past će i prva tisuća, a i prvi milijun je onda samo pitanje dana.

Zar je moguće da misle da je narod toliko glup?

Prijašnje Dno dna: Zvijer se otela kontroli – Rozga na CNN-u!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X