Sting na jesen objavljuje album, a potom radi mjuzikl

Unaprijed zadan kurs albuma ‘The Last Ship’ je Broadway.

Sting (Foto: Wikipedia)

“Odrastao sam u nestvarnom industrijskom okruženju koje je još uvijek krajolik mojih snova, ali i nekih noćnih mora. Gledao sam porinuća mnogih brodova i u događaju koji ne napušta tvoja sjećanja nešto je zastrašujuće, apokaliptično i proganjajuće,” prisjeća se Sting kada govori o svom novom projektu. Gordon Matthew Thomas Sumner rodio se u gradiću na sjeveroistoku Engleske, u Wallsendu i sjećanja na djetinjstvo pretočio je u najnoviji materijal, glazbu za album “The Last Ship” i mjuzikl koji je u pripremi za sljedeću jesen.

“The Last Ship” album izlazi 24. rujna i predstavlja novi Stingov materijal, prvi nakon “Sacred Love” objavljenog 2003. godine.

Kao uvod u svoj debi na Broadwayu 2014. godine Sting će krajem ovog rujna u kazalištu New York Public Theatre održati deset intimnih koncertnih večeri glazbe i pripovijedanja izvodeći novi materijal. Ulaznice za 260 mjesta u tom kazalištu, za ovu priliku stoje od 250 do 2.500 američkih dolara.

Obožavatelji na “The Last Ship” neće naći ništa što bi zvučalo kao rock and roll. “Želio sam kroz svoj rad napraviti refleksiju na tradicionalnu englesku glazbu prostora u kojem sam odrastao kao i odati poštovanje velikanima kazališne tradicije – Rodgersu, Hammersteinu, Lerneru i Loeweu, kao i Brechtu te Weillu.” Pjevači koji se također pojavljuju na “The Last Ship” su Brian Johnson (AC/DC) i britanski glumac Jimmy Nail.

Mjuzikl The Last Ship režirat će Joe Mantelo (Wicked: The Untold Story of the Witches of Oz), a za koreografiju osmišljava nagrađivani Steven Hoggett koji je radio i na mjuziklu Green Daya, “American Idiot”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X