Summer Point se odgađa do daljnjega

S obzirom na novonastalu situaciju, porast broja zaraženih i općenito, na nepredvidivost razvoja situacije – najavljeni koncerti ispred Hale na planirane datume – neće se dogoditi.

Summer Point u Hali

Obavijest organizatore prenosimo u cijelosti:

“Nedavno smo najavili povratak velikih koncerata u Zagreb i ozbiljno smo shvatili našu ulogu u tome. S nestrpljenjem smo iščekivali početak srpnja, kada je prostor ispred Hale, točnije Hala VRT trebao postati zagrebački Summer Point, gdje smo planirali u desetak dana okupiti svakodnevno bar tisuću ljudi na druženju uz zanimljive koncerte, piće i finu hranu.

No, s obzirom na novonastalu situaciju, porast broja zaraženih i općenito, na nepredvidivost razvoja situacije – najavljeni koncerti ispred Hale na planirane datume – neće se dogoditi.

Zbog specifičnosti našeg koncepta, gdje se u desetak dana svakodnevno trebao održavati program, a u planu je bilo čak osam koncerata i veliki broj posjetitelja, u interesu zdravlja publike, izvođača te svih u organizaciji, sav program Summer Pointa odgađa se do daljnjega, uz praćenje razvoja situacije.

Cilj Summer Pointa bio je pokušati vratiti staro normalno i započeti ljeto u gradu kao što to Zagreb i publika zaslužuju. No, realno sagledavši situaciju, uz svjesnost o zahtjevnosti projekta, količini ljudi, mjerama, porastu broja zaraženih, ali i realnoj nesigurnosti koja je iznova u zraku – morali smo donijeti odgovornu odluku. Odgađamo naš plan i koncept Summer Pointa za neka sigurnija vremena, kada će se glazba uživo s velikom količinom posjetitelja moći konzumirati bez zadrške, straha i s potpunom sigurnošću – što glazbi i koncertima uživo i je cilj, a bilo kakva polovična rješenja jednostavno nisu opcija.

Ovakve odluke nisu lake, no svjesni smo svoje odgovornosti.

Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) bit će moguć od ponedjeljka 29.6., a potrebno ga je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja. Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X