TAM TAM Music Festival obara rekorde: kamp rasprodan ranije nego ikad

Ovogodišnji festival donosi odličan regionalni i inozemni line-up koji će oduševiti posjetitelje. Nastupaju Just Mustard, Žen, Repetitor, Balans, Šumski, Daikaiju, LHD, ###, 21. Vek, Mucho Mungo, Cloudsurfers, litl itali, Tús Nua, Tight Grips, Haiku Garden, Roza, Svojat, Omni Selassi, Nick Pulpman & Shambles, Koonda Holaa, Bacchus Khan, Kosan, Sabrina De Mitri, DJ Juri Paik i DJ Doxy.

Just Mustard (Foto: promo)

TAM TAM Music Festival, jedan od najcjenjenijih malih festivala u regiji, najavljuje svoje nadolazeće izdanje koje će se održati od 8. do 16. srpnja u Sućurju, na krajnjem istoku otoka Hvara.

Festival predstavlja jedinstvenu priliku za ljubitelje glazbe da uživaju u autentičnom i intimnom festivalskom iskustvu. Reputacija festivala raste iz godine u godinu, a organizatori su ponosni na svoj kontinuirani trud u stvaranju posebnog događaja za sve posjetitelje.

Osim glazbenog programa, TAM TAM Music Festival nudi i raznolik dodatni program za posjetitelje, poput radionice manualne terapije, izložbe XXkomikaze, strip radionice, radionice izrade prirodne kozmetike, Loop Cirkusa, šetnje s arheologom te Freediving radionice. Posjetitelji će na festivalu moći uživati u ukusnoj hrani pripremljenoj od strane profesionalnih kuhara. Svaki dan će biti prilika za kušanje raznih jela, od slatkih palačinki, zdravih proteinskih zdjela i variva do slasnih tortilja i tjestenina. Sva jela su veganska i pripremljena sa namirnicama domaćih tvrtki i OPG-ova.

Tam Tam Music Festival 2023

Organizatori TAM TAM Music Festivala oduvijek su naglašavali ekološki i DIY pristup. Festival promovira očuvanje okoliša, te je prošlih godine, osim veganske hrane, uveo višekratne brendirane čaše od reciklirane plastike, koje posjetitelji mogu ponijeti kući kao suvenir. Također, redovito se organizira čišćenje plaže oko Sućurja.

“Oduševljeni smo što možemo objaviti da je TAM TAM Music Festival kamp rasprodan ranije nego ikad! Snažna podrška posjetitelja potvrđuje da je naš festival postao neizostavno događanje za ljubitelje glazbe i prirode. Hvala svima koji su omogućili ovoj godini da bude najuspješnija dosad. Jedva čekamo podijeliti s vama nezaboravne trenutke i stvoriti još jedno nevjerojatno festivalsko iskustvo u Sućurju!” rekli su organizatori.

Ovogodišnji raspored TAM TAM Music Festivala ima promjenu – glavni program održava se drugi i treći dan festivala (9. i 10. srpnja), dok se program u kampu održava prvi, četvrti, peti, šesti i sedmi dan. Posljednja dva dana festivala bit će smještena ispred škole, kako bi cijeli grad i posjetitelji mogli uživati u najboljem od regionalne glazbe.

Iako je kamp rasprodan, ulaznice za glavni dio festivala na nogometnom igralištu “Emil Slavić” dostupne su za kupnju po cijeni od 25 € putem sustava Core Event. Za više informacija o festivalu posjetite službenu web stranicu TAM TAM Music Festivala ili ih pratite na društvenim mrežama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X