Tom Waits pridružit će se Iggyju Popu u rijetkom intervjuu u dvosatnoj emisiji na BBC-ju

Glazbenici su skupa glumili u Jarmuschevom filmu ‘Coffee and Cigarettes’.

Iggy Pop i Tom Waits (foto: BBC)

Tom Waits pridružit će se Iggyju Popu u rijetkom intervjuu koji će trajati dva sata na BBC 6 Music.

Rasprava će obilježiti jedan od prvih novih intervjua u kojima je kultni američki kantautor sudjelovao tijekom posljednjih godina, a vidjet ćemo ga kao voditelja posebne emisije s punk veteranom Iggyjem Popom.

Emisija će se održati u nedjelju, 3. prosinca, a emitirat će se na BBC Radio 6 Music između 16 i 18 sati. Njih dvoje će također razgovarati o svom vremenu provedenom u glazbenoj industriji, podijeliti anegdote iz svojih osobnih života i zavrtjeti neke od poznatih pjesama koje su utjecale na njih tijekom godina.

Ove pjesme uključuju ‘Bangkok’ Alexa Chilterna, ‘Bye Bye Butterfly’ Pauline Oliveros, ‘Moon River’ Franka Oceana i ‘Colorado Kool-Aid’ Johnnyja Paychecka, kao i prvu izgovorenu pjesmu koju je Waits čuo na radiju i nekoliko značajnih TV tematskih melodija iz 60-ih.

Između ploča, Waits će pričati kako je stopirao prema Los Angelesu s Edenom Ahbezom – tekstopiscem koji je skladao pjesmu “Nature Boy”, koja je postala hit za Nata Kinga Colea. I Iggy će podijeliti neke svoje anegdote,poput one kada je naišao na Captain Beefhearta kako doručkuje u L.A.-u, ali je bio dovoljno mudar da ga ne uznemirava.

Waits je rijetko izlazio u javnost kako bi razgovarao o svojoj glazbenoj karijeri otkako je izdao svoj posljednji studijski album, ‘Bad As Me’ 2011. godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X