‘U bojama’ – debitantski EP kantautorice Luce

Talentirana mlada kantautorica Luce objavila je svoj prvi EP ‘U bojama’ na kojem se nalazi pet skladbi i kojeg će koncertno promovirati u Tvornici kulture 30. listopada.

Luce ‘U bojama’

”EP “U bojama” je početak jedne vrlo osobne priče i putovanja koji kroz pet intimnih pjesama obuhvaća i spaja paletu emocija i doživljaja kroz prizmu dva svijeta:  onog unutarnjeg, oku nevidljivog i onog drugog, koji je svugdje oko mene, u mnogim bitnim mi bićima, stvarima, pojavama” – ističe mlada umjetnica za koju mnogi tvrde da je najljepši ženski vokal mlađe generacije.

Svoje prvo predstavljanje Luce je imala krajem svibnja prošle godine s pjesmom “Možda mi” za koju je tekst napisala Ines Prajo, a aranžman i produkciju Zvonimir Dusper – Dus. Pjesma, koja je ujedno i početak njezine glazbene afirmacija, je u kratkom roku osvojila veliki broj slušatelja nakon čega su uslijedile i pozitivne kritike od strane struke.

U statusu najavnog singla EP-a odabrana je pjesma “Nakon dana tog” partnerska suradnja s Vinkom Ergotićem gdje po prvi put surađuje i s producentom i aranžerom Markom Mrakovčićem u čijem radnom opusu već bilježimo suradnje s Irenom Žilić i Lovely Quinces.

Službena koncertna promocija EP-a održat će se 30. listopada u Malom pogonu Tvornice kulture, a kao Lucina predizvođačica nastupit će mlada i talentirana Dina Rizvić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X