U novom spotu ‘Fiš’ Kandžije i Golih žena glumi zvijezda filma ‘Gangster te voli’

Kandžija i Gole žene prije manje od tjedan dana predstavili su novi singl ‘Fiš’ s prošlogodišnjeg albuma ‘Nema labavo’, a sada donose i videospot u kojem je glavni akter Nedjeljko Babić Gangster.

  •  
  •  
Kandžija i Gole Žene - Fiš
Kandžija i Gole Žene – Fiš

“Gospodin Nedjeljko Babić iliti Gangster, kojeg mnogi znaju iz legendarnog filma ‘Gangster te voli’, čovjek je koji je poznat po tome da uspješno spaja ljude već godinama, i najbolji je mogući lik za našu stvar Fiš, jer realno ova gastro/ljubavna pjesma govori baš o tome – o ljubavi. A tko se više razumije u ljubav od Gangstera? Upoznali smo ga na snimanju i odmah se sprijateljili i razumijeli. Rekao sam mu i da se sam nadoda, kaže nešto, a i otpjeva nam nešto svoje, i odličan je i u tome. Usput bi napomenuo i pohvalio se da je Đuru Gangster postavio kao svog čovjeka za Slavoniju, budući da ima puno kanditata za ljubav i od tamo. Tako da uskoro očekujte poboljšanje demografske slike, i naravno – samo ljubav i nema labavo. Uživajte u fišu, pozdrav od ovih Gangstera ljubavi. Nema labavo.” izjavio je Kandžija.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uAl17pKeaG4[/youtube]

Album “Nema labavo” objavljen je krajem 2015. i u rekordnom roku uhvatio je same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. S albuma su do sad objavljeni singlovi “Crkva”, “Đuro”, i naslovna “Nema Labavo”, a prateći videospotovi i dodatni video materijali, kao i novi videospot singla ” Fiš “, dostupni su na službenom VEVO kanalu Kandžije i Golih žena.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X