Album Gabi Novak ‘Pjesma je moj život’ končano na vinilu

Prošla je čak 21 godina od kada je Gabi okupila vrhunsku ekipu glazbenika, ali i prijatelja te članova obitelji.

Gabi Novak “Pjesma je moj život”

Jedno od najcjenjenijih domaćih izdanja, album “Pjesma je moj život”  legendarne umjetnice Gabi Novak, konačno je izašlo i na vinilu. Prošla je čak 21 godina od kada je Gabi okupila vrhunsku ekipu glazbenika, ali i prijatelja te članova obitelji.

“Razveselilo me kad sam čula da će album «Pjesma je moj život» biti izdan na vinilu. I raznježilo! Jer taj je album dokument jednog sretnog vremena, sniman entuzijastično, s ljudima koji su mi bili kao djeca; Matija, Gelo, Maja koji su tada tek izišli s faksa, divni moji jazzeri Kruno, Davor, Saša, Miro K., Ćićo, Milo. Fred kao gost iz Amerike. Pa onda i mili moji kojih nažalost više nema: moj Arsen, prekrasni Marko Križan, Lima Baraković i predivni i nezamjenjivi Miro Vidović kod kojeg smo stvarali, snimali u jednom sretnom i pozitivnom kreativnom okružju,” kaže Gabi.

“Zahvalna sam Matiji na ideji i poticaju da snimimo takav album koji je sav bio jedna ljubav, iz kojeg su se rađale i razvijale karijere, koji je i meni dao jedan novi lijepi oblik. Valjda se to osjetilo i na van, na slušanje, jer je album i višestruko nagrađen. Našu sreću, optimizam, suradnju, ljubav, povjerenje, kreaciju i toplinu odsad ćete, evo, moći slušati i s vinila,” dodaje pjevačica.

Novi vinil možete pronaći u Aquarius Music Shopu, na Cedeterija.com i svim boljim glazbenim prodavaonicama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X