Beogradska glazbenica Mizu predstavlja prvi autorski singl ‘Iznad stvarnosti’

U suradnji sa splitskim producentima, Šimom Barbarićem i Ivanom Božanićem.

Mizu (foto: Press)

Mizu (Milica Uzelac) je umjetnica čiju glazbu karakterizira dream pop, rock i ambient zvuk. Rođena je u Zrenjaninu 1993. godine. S gitarom se susrela još u osnovnoj školi. Prvi autorski projekt ostvarila je s Oli Pop (Oliverom Popović). Autorske pjesme, “Meduza” i “Neobjašnjive stvari”, predstavile su u TV seriji “Žigosani u reketu”. Kao gitaristica, svirala je sa mnogim beogradskim bendovima, a prošlog ljeta nastupila je i na Exitovoj Dance Areni sa grupom Vylana iz Kalifornije. Prvi soundtrack napisala je za filmove “The man in the Venetian mask” i “Beneath the Houses” u režiji Nevena Rufija.

Svoj samostalni autorski rad predstavlja pjesmom “Iznad stvarnosti” u suradnji sa splitskim producentima, Šimom Barbarićem i Ivanom Božanićem. Mizu potpisuje tekst i glazbu (vokal, gitare) za svoj debitantski singl. Pjesma je snimljena u studiju “Dan mrak” u Zagrebu, a Božanić je također zaslužan za drum programiranje, snimljene sintove, miks i mastering. “Iznad stvarnosti” objavljena je pod etiketom splitske diskografske kuće Street Pulse. Režiju i montažu za spot te fotografije potpisuje beogradska umjetnica Katarina Marčetić.

Mizu kaže: “Glavna vodilja pjesme je vječni loop u kojem autorica pokušava p u suradnji sa splitskim producentima, Šimom Barbarićem i Ivanom Božanićem.rikazati emotivne trenutke koji su imali kraj, ili su izuzeti od potencijala da se ostvare u realnom svijetu. Ne uklapaju se u prihvaćene okvire, a vremenski pojmovi prošlosti i budućnosti stapaju se u trajnu sadašnjost.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X