Damir Imamović Sevdah Takht snimli spot za pjesmu ‘Lijepi Meho’

Novim singlom sa svoga posljednjeg, hvaljenog albuma Damir Imamović i njegova ekipa najavljuju seriju proljetnih nastupa.

Damir Imamović Sevdah Takht
Damir Imamović Sevdah Takht

Video za pjesmu “Lijepi Meho” potpisuje sarajevska produkcija Spektroom a baziran je na snimcima s različitih koncerata. Autori video materijala su: Amer Kapetanović, Nikola Blagojević, Rade Markovic, Jasmin Spahić, Edin Džeko, Amer Beganović, Zlatan Menković i Kutakana Lite. Nakon serije izvanrednih spotova u kojima se bend gotovo nije ni pojavljivao, ovaj video posvećen je koncertnoj energiji benda i potvrđuje zašto je Damirov Sevdah Takht jedan od najuzbudljivijih sevdalijskih projekata.

U travnju Damir i bend su nastupili u Danskoj, a u svibnju sviraju u Zagrebu (5.5.) i Beogradu (13.5.) (kompletna lista na damirimamovic.com). U međuvremenu, Damir ce kratko boraviti u Sjedinjenim Državama gdje svira na Univerzitetu Boise u Idahu i u okviru koncertnog programa “Queen of Hudson” u državi New York.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X