‘Differences’ – novi singl i spot Ane & The Changes

Video singlom ‘Differences’ Ana & The Changes najavljuju izlazak drugog studijskog albuma istoimenog naziva, kao i veliki beogradski koncert koji je zakazan za 4. listopad u dvorani ‘Amerikana’ Doma omladine Beograda. Specijalni gost na koncertu biće rumunjski alternativni bend byron, čiji je pjevač Dan Byron bio gost na prvom singlu ‘Take My Hand’ s nadolazećeg albuma.

Ana Ćurčin (Foto: Danilo Mijatović)

Ana Ćurčin je, u konstantnoj potrazi za savršenom pjesmom, idealnim akordom i pravim osjećajem, uspjela je napraviti nešto najbliže tome. “Differences” je na prvo slušanje vesela i zarazna ljubavna pjesma, a onda kako vas ritam obuzme i kako se prepustite zavodljivoj igri klavira i gitare, počinjete otkrivati nove slojeve.

Ulaznice, po promotivnoj cijeni od 800 dinara, su u prodaji na blagajni Doma omladine, kao i na svim prodajnim mjestima Ticket Vision i online servisu www.tickets.rs. Koncert Ana & The Changes dio je ovogodišnjeg izdanja glazbene konferencije Indirekt, koja će se održati od 2-4. listopada na više lokacija u Beogradu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X