Tko ide na koncert Pridjeva u Tvornici kulture

Labinsko-zagrebački sastav Pridjevi nastupit će u Tvornici kulture u petak, 4. prosinca. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Pridjevi
Pridjevi

Psihodelični bend Pridjevi osnovali su Dino Santaleza i kantautorice Ivana Picek i Nina Romić 2013. godine. Dino, kao idejni tvorac benda, poznavateljima psihodelije u regiji i šire već je otprije poznat po izvrsnom glazbenom projektu East-Ra. Također, Dino je multimedijalni umjetnik i njegovi neobični kolaži krase i naslovnicu prvijenca Pridjeva, te je također autor i spota za pjesmu “Svijet na dlanu”. Bendu su se u kasnijoj fazi pridružili Ivan Levi Levačić i Erol Zejnilović (članovi ABOP-a i Kriesa) te Andrija Santro (Bamwise).

U ožujku 2014. objavljuju prvi materijal koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te se našao na većini lista albuma godine u regiji. U proljeće 2015. taj isti debi izlazi pod okriljem američke diskografske kuće Trouble In Mind, a u najavi je i vinilno izdanje. Pridjevi donose atmosferičnu mješavinu zaraznih pop melodija, sanjive psihodelije, plesnog groovea, folka i eksperimentalne glazbe prošaranu dvoglasnim pjevanjem Ivane i Nine.

Prije Pridjeva nastupa Lebanon Opera, solo projekt koji njeguje lofi, neo-folk, minimalistički zvuk po uzoru na Dirty Beaches, Vår, Brian Jonestown Massacre, Blue Angel Lounge. Lebanon Opera nastupa solo na pozornici s back trackovima i gitarom. Do sada je objavljen jedan EP kućne radinosti za etiketu “Slušaj Najglasnije” i odrađena mini turneju u Srbiji.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zovu pjevačice grupe Pridjevi? glasi: Ivana Picek i Nina Romić. Po dvije ulaznice dobile su Nataša Cigetić i Irja Straus. Dobitnice ulaznice očekuju na ulazu u Tvornicu na dan koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X