Podijelili smo ulaznice za predstavu ‘A gdje je revolucija, stoko?’

Posljednji put u ovoj kazališnoj sezoni zagrebačka publika ima priliku pogledati predstavu ‘A gdje je revolucija, stoko?’ Predstava kojom Montažstroj slavi 25 godina postojanja zaigrat će 25. svibnja u Zagrebačkom kazalištu mladih, a zatim joj predstoji međunarodna turneja. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

'A gde je revolucija, stoko?' u ZKM-u
‘A gde je revolucija, stoko?’ u ZKM-u

“A gdje je revolucija, stoko?” propituje suvremenu komodifikaciju društvenog bunta kojeg je osamdesetih godina prošlog stoljeća iznjedrio glazbeni album “Paket aranžman” i jugoslavenski novi val. To je predstava o pravnim posljedicama stava da glazbu možemo međusobno dijeliti, a da pritom ništa ne izgubimo. Ona govori o današnjem društvu u kojem je najveća vrijednost novac. Govori o taštini, licemjerju, nedosljednosti i konformizmu.

Nakon zadnje zagrebačke izvedbe Montažstroj će se uputiti u Ljubljanu i 27. svibnja nastupiti na Festivalu Prelet. Ovaj ljubljanski festival devetu godinu zaredom održava se u Slovenskome mladinskom gledališču i nudi presjek najupečatljivijih kazališnih izvedbi koje potiru konvencionalne kazališne prakse.

Iskoristite posljednju priliku i 25. svibnja u 20 sati pogledajte predstavu koja ujedinjuje elektronsku glazbu, frenetični ples, dokumentarni teatar i društveni angažman! Sve o cijenama redovnih ulaznica saznajte na službenoj stranici Zagrebačkog kazališta mladih.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koliko godina već djeluje Montažstroj? glasi: 25 godina. Po dvije ulaznice dobile su Ivana Beškara i Vedrana Peko. Dobitnice ulaznice čekaju na blagajni teatra.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X