Podijelili smo ulaznice za predstavu ‘A gdje je revolucija, stoko?’

Posljednji put u ovoj kazališnoj sezoni zagrebačka publika ima priliku pogledati predstavu ‘A gdje je revolucija, stoko?’ Predstava kojom Montažstroj slavi 25 godina postojanja zaigrat će 25. svibnja u Zagrebačkom kazalištu mladih, a zatim joj predstoji međunarodna turneja. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

'A gde je revolucija, stoko?' u ZKM-u
‘A gde je revolucija, stoko?’ u ZKM-u

“A gdje je revolucija, stoko?” propituje suvremenu komodifikaciju društvenog bunta kojeg je osamdesetih godina prošlog stoljeća iznjedrio glazbeni album “Paket aranžman” i jugoslavenski novi val. To je predstava o pravnim posljedicama stava da glazbu možemo međusobno dijeliti, a da pritom ništa ne izgubimo. Ona govori o današnjem društvu u kojem je najveća vrijednost novac. Govori o taštini, licemjerju, nedosljednosti i konformizmu.

Nakon zadnje zagrebačke izvedbe Montažstroj će se uputiti u Ljubljanu i 27. svibnja nastupiti na Festivalu Prelet. Ovaj ljubljanski festival devetu godinu zaredom održava se u Slovenskome mladinskom gledališču i nudi presjek najupečatljivijih kazališnih izvedbi koje potiru konvencionalne kazališne prakse.

Iskoristite posljednju priliku i 25. svibnja u 20 sati pogledajte predstavu koja ujedinjuje elektronsku glazbu, frenetični ples, dokumentarni teatar i društveni angažman! Sve o cijenama redovnih ulaznica saznajte na službenoj stranici Zagrebačkog kazališta mladih.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koliko godina već djeluje Montažstroj? glasi: 25 godina. Po dvije ulaznice dobile su Ivana Beškara i Vedrana Peko. Dobitnice ulaznice čekaju na blagajni teatra.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X