Dočekati Novu (svaki dan) pod tušem od šampanjca

LMFAO – glazbeni trash dvojac Myspace.com proglasio je hitom godine.

LMFAO

LMFAO (laugh my fuckin ass off) je dvojac koji se super zabavlja sudeći po svjetskoj turneji koja ih očekuje u sljedećim mjesecima. Ujak i 11 godina mlađi mu nećak kombinacija su koju je glazbena društvena mreža Myspace proglasila hitom godine. DJ Redfoo i Sky Blue američka su pop atrakcija nastala u Los Angelesu 2006. godine kada je LOL (laug out loud) bio u punom zamahu preplavljivanja sms-ova i statusa na mreži diljem planete.

Njihova glazba ne ide dalje od jeftinih zadovoljstava što se pokazuje kao pun pogodak za internetski viralni uspjeh. Nastupili su kao gosti Davidu Getti, pjevačici Keshi, manekeni su za svoj vlastiti odjevni brend, a svaki svoj glazbeni uradak promoviraju pomoću svih raspoloživih oružja modernog marketinga. Kombinirajući totalni mix glazbe osamdesetih i hip-hopa, plesnih egzibicija i viceva (jer kako bi se drugčije mogli opsati njihovi albumi “Party Rock” i “Sorry for Party Rock”) LMFAO su glazbeni “Jack Ass”, oličenje dekadencije odnosno: živi dan kao da ti je posljednji.

I ova tek rođena 2012. ima sva uporišta ući u svjetsku povijest kao godina kada su svi odlučili živjeti kao da je posljednja. Nakon trodnevnog partijanja u obliku ispraćaja posljednjeg dana Stare godine, Dočeka Nove i tradicionalne Reprize sve što je o partijanju potrebno znati sažeto je u “Champagne Showers”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Komentar

Idi na Vrh
X