Donosimo satnicu prvog izdanja Europavox festivala 2021. u Tvornici kulture

Prvo izdanje Europavox festivala Zagreb održati će se u petak 24. i u subotu 25. rujna 2021. godine u Tvornici kulture i predstaviti 10 glazbenih sastava iz 10 različitih zemalja u čast europske kulturne raznolikosti!

Europavox festivala 2021.

Prvi glazbeni festival međunarodnog programskog profila od početka pandemije označava dugoočekivani povratak međunarodnih glazbenih gostovanja u Hrvatsku, a vrata Tvornice kulture otvaraju se u 19h.

U petak 24. rujna 2021. u sklopu prvog dana Europavox festivala Zagreb s početkom programa u 20h nastupiti će Balkan Taksim, heptagram, KOIKOI, nemanja i Damir Imamović. Drugi dan prvog izdanja Europavox festivala Zagreb u subotu 25. rujna također s početkom programa u 20h u Tvornicu kulture stižu YellowStraps, Koala Voice, Timid Kooky, Super Besse i The Psychotic Monks.

Jednodnevne ulaznice za Europavox festival po cijeni od 99 kuna te dvodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 149 kuna u prodaji su putem službenog INmusic festival webshopa. Europavox festival Zagreb održava se u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH i uz obavezno predočenje digitalne Covid potvrde ili važećeg negativnog brzog antigenskog ili PCR testa ili dokaza o preboljenju unutar 6 mjeseci. Uz ulaznicu i digitalnu Covid potvrdu na ulazu je potrebno predočiti i identifikacijski dokument.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X