The Hu premijerno u Hrvatskoj

The Hu

Mongolski folk metal ratnici The Hu dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak 17. rujna 2024. Bit će to njihov premijeran nastup u ovim krajevima.

Mediji poput NPR-a opisuju The Hu kao bend koji spaja vrišteće gitare heavy metala i tradicionalno mongolsko grleno pjevanje, ističući njihovu kulturnu važnost i jedinstveni glazbeni identitet. Guardian pak kaže da bend spaja kompleksnu mongolsku glazbu i bučni zapadnjački metal nazivajući to kombinacijom Džingis-kana i Judas Priesta. Bend nam stiže u sklopu velike europske turneje, a upravo su objavljeni i kao predgrupa za Iron Maiden na sjeverno-američkoj seriji koncerata.

Ulaznice za zagrebački koncert dostupne su za članove LAA newslettera od srijede, 1. svibnja 2024. u 10:00 po cijeni od 33 eura. Redovita prodaja počinje u petak, 3. svibnja 2024. u 10:00. Ulaznice su dostupne na prodajnim mjestima i ​​u sustavu Eventima, Entria, u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Dallas Music Shopu Rijeka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X