Eminem odgovorio na tvrdnju Lorda Jamara da su bijeli reperi samo gosti u hip-hopu

Lord Jamar, član američke hip-hop grupe Brand Nubian izašao je s radikalnom tvrdnjom i ona se dakako ponajviše tiče Eminema, koji je u sklopu Crook’s Corner serije intervjua i odgovorio na nju.

Eminem (Foto: Wikipedia)

“Ja sam definitivno gost. Nikad nisam rekao da nisam. Nikad nisam rekao da sam kralj bilo čega, zar ne?”, rekao je Eminem prethodno izjavivši kako mu je drago da je pokrenuto to pitanje, jer dosad se o njemu nije izjašnjavao.

Također je dodao kako voli magiju riječi u hip-hopu i kako se nikad ne bi stavio u poziciju iznad bilo kojeg drugog MC-ija.

“Ne želim biti kralj hip-hopa. Tko je jebeni kralj hip-hopa? Postoji li kralj hip-hopa? Ljudi obično kažu; ‘Samo zato što prodaješ najviše albuma ne znači da si i najbolji. Isto tako ne znači da si najbolji ni ako si odrepao 40 milijuna stihova’. Mene zanimaju rime i stihovi. Zanima me to više nego bilo što u životu.”

Prepucavanje Eminema i Lorda Jamara traje već neko vrijeme, a Eminem mu je na temu prijašnjih Jamarovih optužbi da je Elvisov klon posvetio i nekoliko stihova u pjesmi “Fall” s pretprošlog albuma “Kamikaze”.

Poslušajte cijeli intervju s Eminemom:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X