Eminem odgovorio na tvrdnju Lorda Jamara da su bijeli reperi samo gosti u hip-hopu

Lord Jamar, član američke hip-hop grupe Brand Nubian izašao je s radikalnom tvrdnjom i ona se dakako ponajviše tiče Eminema, koji je u sklopu Crook’s Corner serije intervjua i odgovorio na nju.

Eminem (Foto: Wikipedia)

“Ja sam definitivno gost. Nikad nisam rekao da nisam. Nikad nisam rekao da sam kralj bilo čega, zar ne?”, rekao je Eminem prethodno izjavivši kako mu je drago da je pokrenuto to pitanje, jer dosad se o njemu nije izjašnjavao.

Također je dodao kako voli magiju riječi u hip-hopu i kako se nikad ne bi stavio u poziciju iznad bilo kojeg drugog MC-ija.

“Ne želim biti kralj hip-hopa. Tko je jebeni kralj hip-hopa? Postoji li kralj hip-hopa? Ljudi obično kažu; ‘Samo zato što prodaješ najviše albuma ne znači da si i najbolji. Isto tako ne znači da si najbolji ni ako si odrepao 40 milijuna stihova’. Mene zanimaju rime i stihovi. Zanima me to više nego bilo što u životu.”

Prepucavanje Eminema i Lorda Jamara traje već neko vrijeme, a Eminem mu je na temu prijašnjih Jamarovih optužbi da je Elvisov klon posvetio i nekoliko stihova u pjesmi “Fall” s pretprošlog albuma “Kamikaze”.

Poslušajte cijeli intervju s Eminemom:

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X