Porto Morto & nemanja u koprivničkom FUNK-u

Porto Morto i nemanja

U subotu 24. rujna u koprivničkom FUNK-u nastupaju Porto Morto i nemanja.

PORTO MORTO jedno je od najvećih iznenađenja u posljednje vrijeme što se domaće glazbene scene tiče. Fantastično prihvaćen album “Portofon” (2019.), s kojeg na prvu osvaja suradnja s Darkom Rundekom na singlu „Hodaj“, priskrbio im je tri nominacije za Porin. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Novim albumom “PORTOPOP” definirali su novi zvuk, novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere.

PORTOPOP je najavljen svježim singlovima ČEKAM IH, VRIJEME ZA ČILANJE i FATAMORGANA koji su popraćeni odličnim spotovima snimljenim u vlastitoj produkciji. Album je proglašen jednim od najboljih regionalnih albuma u 2021. od strane više portala i kritičara, a povodom promocije u ožujku napunili su zagrebačku Tvornicu Kulture te napravili koncert za pamćenje. U istom tom mjesecu osvojili su Porin za najbolji alternativni album 2021. godine.

nemanja je projekt iza kojeg stoji Luka Šipetić, autor i glazbenik aktivan u bendovima pastele, Para Lele i NLV, koji je snimio i objavio albume Tarot Funk (2019.) i Cosmic Disco (2020.).

Aktivno svirajući od lipnja 2019., nemanja se za kratko vrijeme probio do cijenjenih ljetnih festivala u Hrvatskoj, poput Indirekta, Tam-Tama i Velvet festivala, a nastupili su i rame uz rame s bendovima poput Algiresa i Kikagaku Moyo.

Radionice:
20:00h “Tips&tricks” radionica – nemanja
20:30h “Tips&tricks” radionica – Porto Morto

Koncert:
21:30h – nemanja
22:30h – Porto Morto

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X