Toni & Guy feat. Zoran Majstorović najavljuju 14. Jazzg besplatnim koncertom na ulici

Toni & Guy feat. Zoran Majstorović

I ove godine Jazzg časti besplatnim koncertima vrhunskih jazzera u centru Zagreba, a prvi u nizu takvih nastupa održat će Toni & Guy feat. Zoran Majstorović koji nastupaju 6. svibnja u 12 sati na uglu Gajeve i Bogovićeve.

Toni Starešinić uz pregršt klavijatura i Đuro Dobranić, uz ništa manje bubnjeva i udaraljki, čine explozivni duo Tony & Guy. Dečki s poprilično staža na sceni, vratili su se svojim korijenima, kako su i počeli prije deset godina kada su osnovali Chui. Svoju glazbu baziraju na improvizaciji unutar labavih funk, jazz, post rock i plesnih elektro klupskih struktura, dovoljno rastezljivih za neopterećenu igru na sceni, a opet i dovoljno konkretnih da pomislite da dečki sviraju neke svoje skladbe. Danas zajedno čine i uigrani tandem koji prati Željku Veverec u njezinom solističkom projektu Je Veux čiji je prvi album “I Glow” osvojio pregršt priznanja 2020. godine.

Zoran Majstorović hrvatski je jazz i etno gitarist, multiinstrumentalist, aranžer, skladatelj i producent. U 25 godina javnog glazbenog djelovanja, sudjelovao je u snimanju mnogih albuma i kompilacija u raznim glazbenim žanrovima, objavio knjige transkripcija i svirao na mnogim jazz i etno festivalima diljem svijeta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X