The Gentleman with Coffee and Cigarettes u Uraniji

The Gentleman

The Gentleman će 17. i 18. veljače u Uraniji – prostoru kreacije održati čak dva koncerta naziva “The Gentleman with Coffee and Cigarettes”. Radi se o nastupu gdje će publika imati priliku čuti pjesme s oba do sada izdana albuma; “The Gentleman” i “Hide & Seek”.

Iza pseudonima The Gentleman krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji je svojim albumom prvijencem “The Gentleman” pokazao iznimnu širinu svog glazbenog izričaja i zavidnu vještinu metaforiziranja u stihovima i glazbi.

Na albumu “Hide & Seek” nalazi se ukupno osam pjesama. The Gentleman je autor glazbe i tekstova za većinu njih, osim “Body or Soul” za koju je tekst napisala Mrs. Dulovsky. Aranžmane za tri pjesme s albuma napisala je jazz glazbenica Lana Janjanin kojoj je ovo prva suradnja s The Gentlemanom. Album “Hide & Seek” karakteriziraju vrlo osobni tekstovi, raskošni aranžmani gudačkih i puhačkih sekcija, te vrlo neočekivani žanrovski preokreti koje slušatelje neće ostaviti ravnodušnima.

Na koncertu u Uraniji publika može očekivati The Gentlemanove emotivne vokalne izvedbe uz pratnju šestero sjajnih glazbenika koji će mu se pridružiti na pozornici.

Ovo će biti najintimniji koncert The Gentlemana do sada, publika će biti stopljena s izvođačem. Start 21h

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X