I George Michael zapjevao uz pratnju 2 Cellos

Streloviti uspjeh dogodio se hrvatskom čelističkom dvojcu. Debi album se prodaje k’o alva, a na pozornici je u njihovoj pratnji zapjevao i George Michael.

George Michael i 2 Cellos (Foto: Menart)

Planetarno popularni 2 Cellos Luka Sulic i Stjepan Hauser, prošloga su tjedna nastupili na privatnoj zabavi Eltona Johna u njegovoj kuci u Londonu, zvanoj White Tie & Tiara Ball, na kojoj se prikupljaju sredstva za Elton John Aids Foundation. Svečanost je vrvjela od najutjecajniji i najbogatiji ljudi na svijetu, među kojima su se našli i neki članovi kraljevske obitelji i mnogobrojne slavne osobe. 2 Cellos su tako nastupali zajedno s Eltonom Johnom pred Simonom Cowelom, Beckhamima, Cheryl Cole, Elizabet Hurley, Annom Hathaway i brojnim drugima.

Osim sto su Stjepan i Luka svirali sa Eltonom, nastupili su i sa George Michaelom izvevši s njim pjesmu  “Don’t Let The Sun Go Down On Me”.

2 Cellos se trenutno nalaze na velikoj Europskoj turneji sa Eltonom Johnom te su upravo obišli sve velike gradove u Njemačkoj. Između koncerata u Njemačkoj uspjeli su naći i vremena da gostuju na dva najgledanija tv showa u Njemačkoj: TV TOTAL Stefan Rabb i Frühstücksfernsehen na SAT 1. Njihov album također obara sve rekorde te je u samo jedan dan nakon
izlaska došao na 2. mjesto na njemačkoj top listi najprodavanijih naslova za klasiku na Amazonu, i čak 1. mjesto na top listi među klasičnim naslovima na  iTunesima !

Spot “Welcome to the jungle” je od uploada 7. lipnja  pa do trenutka pisanja ovog maila pogledan 1,317,467 puta.

Nema što, uzlet iz snova.

Saznajte više: 2 Cellos: Axl Rose je tražio puno para za našu obradu Gunsa

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X