[email protected] Medošević i Borgie singlom ‘Brodolom (Party)’ najavljuju novi album ‘Opera u Sydneyu’

‘Brodolom Party’ prvi je (video) singl s novog, drugog po redu albuma ‘Opera u Sydneyu’, a pjeva o neuzvraćenoj ljubavi između macho straight heteroseksualca i zaljubljenog gay mladića koji nam kroz pjesmu na duhovit način objašnjava svoju ljubavnu kalvariju koju je ekranizirao redatelj Tomislav Ćurković, a u spotu glume isključivo članovi benda.

  •  
  •  
[email protected] Medošević i Borgie (Foto: Marko Gracin)

„Pjesma je u glazbenom smislu klasični garage rock ‘n’roll kojim smo htjeli dati omaž grupama poput Who, T. Rex, starih Partibrejkersa i Vatrenog Poljubca. Na sam izbor singla utjecala je nama prijateljska mlađa publika kojoj se posebno svidio singl, dok su nešto stariji prijatelji koji su također čuli album na našim zadnjim koncertima preferirali neke druge pjesme koje će se čuti kroz video singlove u dogledno vrijeme. Mislim da je tema vrlo aktualna i ozbiljna, ali se kroz humorističan tekst može ublažiti i time prihvatiti na normalan i civilizirani način. Humor i dobar rock’n’roll drive liječe sve“ – rekao je Izet Medošević o pjesmi.

Tekst i glazbu potpisuje Izet Medošević, a u glazbi i aranžmanu mu se pridružio i Berislav Pavišić. Pjesma je snimljena u studiju Megaphone (Rijeka), snimao je Davor Tomić, a produkciju potpisuje Zoran Medved.

Što se tiče live predstavljanja, zagrebačka publika može doći na Dallasijadu u Vinylu, u petak, 26. travnja od 20 sati, na kojoj će nastupiti alternativni riječki glazbenik i pjesnik [email protected] Medošević, s pratećom ritam sekcijom Borgie te zagrebački Detective Jones.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X