J. R. August objavio ‘Murky Waters (The EP Collection)’

‘Murky Waters’ donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme koje znate jer su koncertni dragulji u kojima već odavno uživate: ‘The Darkroom Boogie’ (u dvije verzije), ‘Black Limousine’, ‘Distort Reality’, ‘Change of Seasons’ i druge.

J.R. August ‘Murky Waters (The EP Collection)’

J.R. August je glazbenik i autor svjetskog kalibra koji je na nedavno održanoj dodjeli Porina osvojio čak tri nagrade. Statue za novog izvođača godine, najbolji album alternativne glazbe, i ona najbitnija, za album godine, otišle su u ruke fantastičnog J.R. Augusta. U povijesti Porina J.R. je prvi hrvatski glazbenik s albumom godine na engleskom jeziku, a ujedno i prvi novi izvođač godine s albumom godine.

J.R. August publiku i kritiku osvojio je svojim neprikosnovenim talentom, a kako bi svi dobili najbolji mogući uvid u to kako je sve počelo, Croatia Records objavljuje “Murky Waters (The EP Collection)”. Kolekcija je to tri EP-ja po prvi put objavljenih na CD-u. “Change of Seasons”, “Tea Party with Mr. Death” i “Tales from the Forest” uvest će vas u početke J.R. Augusta, zavodljiv svijet u kojem se miješaju razni glazbeni stilovi, od starog klavirskog bluesa pa do suvremene indie glazbe, i to sve uz J.R.-ov prepoznatljiv falset.

Likovno oblikovanje albuma “Murky Waters” potpisuju autorice prvijenca, Klasja & Zita, dok su ilustracije djelo Bernarde Znike i Magdalene Modrić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X