J. R. August objavio ‘Murky Waters (The EP Collection)’

‘Murky Waters’ donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme koje znate jer su koncertni dragulji u kojima već odavno uživate: ‘The Darkroom Boogie’ (u dvije verzije), ‘Black Limousine’, ‘Distort Reality’, ‘Change of Seasons’ i druge.

J.R. August ‘Murky Waters (The EP Collection)’

J.R. August je glazbenik i autor svjetskog kalibra koji je na nedavno održanoj dodjeli Porina osvojio čak tri nagrade. Statue za novog izvođača godine, najbolji album alternativne glazbe, i ona najbitnija, za album godine, otišle su u ruke fantastičnog J.R. Augusta. U povijesti Porina J.R. je prvi hrvatski glazbenik s albumom godine na engleskom jeziku, a ujedno i prvi novi izvođač godine s albumom godine.

J.R. August publiku i kritiku osvojio je svojim neprikosnovenim talentom, a kako bi svi dobili najbolji mogući uvid u to kako je sve počelo, Croatia Records objavljuje “Murky Waters (The EP Collection)”. Kolekcija je to tri EP-ja po prvi put objavljenih na CD-u. “Change of Seasons”, “Tea Party with Mr. Death” i “Tales from the Forest” uvest će vas u početke J.R. Augusta, zavodljiv svijet u kojem se miješaju razni glazbeni stilovi, od starog klavirskog bluesa pa do suvremene indie glazbe, i to sve uz J.R.-ov prepoznatljiv falset.

Likovno oblikovanje albuma “Murky Waters” potpisuju autorice prvijenca, Klasja & Zita, dok su ilustracije djelo Bernarde Znike i Magdalene Modrić.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X