Let 3 se uz ispaljivanje čepova iz stražnjice teleportirao prema Liverpoolu

U Kastvu je bend ispratila Klapa Luka i bijele golubice.

Let 3 se prvo u Kastvu napio rasola (Foto: Mirjana Šarić)

Spektakularnim performansom riječki Let 3 se teleportirao se prema Liverpoolu. Teleportacija se dogodila u četvrtak u 21:00 sati s kastavske Crekvine, a za dalek put do Engleske, pripremali su se meditacijom i konzumacijom rasola.

“Prije teleportacije organizam treba dobro pročistiti rasolom, vodom iscijeđenom iz kiselog kupusa, što smo učinili. Dečki su puno meditirali, a publika nas treba napuniti energijom da se što bolje uzemljimo”, kazao je Damir Martinović Mrle prije no što su se teleportirali.

Potom su ispalili čepove iz stražnjice (Foto: Mirjana Šarić)

Uz brojne okupljene obožavatelje i svečani ispraćaj članica Klape Luka, koje su eurovizijski hit “Mama ŠČ!” izvele u a capella verziji, Let 3 su po dolasku na pozornicu prvo ispalili čepove iz stražnjica – nakon čega je Prlja poručio da su spremni za teleportiranje.

“Neka teleportacija otpočne!”- poručio je.

Čepovi nisu nikog povrijedili od okupljenih (Foto: Mirjana Šarić)

Ispred nekoliko stotina okupljenih obožavatelja, koji su prisustvovali ovom spektakularnom događaju kakvog se viđa jednom u tisućljeću, Let 3 je zlatnim traktorom krenuo na put prema Liverpoolu, a teleportaciju je pratilo uzlijetanje bijelih golubica i gromoglasan pljesak okupljenih fanova, među kojima su brojni nosili poznata ŠČ obilježja.

Teleport je napravljen od posebne tkanine (Foto: Mirjana Šarić)

Uslijedila je izvedba arije iz opere “Ero s onoga svijeta”, također u izvedbi Klape Luka, nakon čega se Damir Martinović Mrle javio iz svijeta u kojem je sve lijepo i mekano, nema policije, vojske ni rata, ali ima mnogo seksa i svi se vole.

Abrakadabra, areu areu, atra atra… (Foto: Mirjana Šarić)

“Nema ničeg što je ružno, samo lijepe stvari, nema cenzure, sve se može, nema navijača i nema nikog tko krade djecu”, poručio je Mrle.

Ta-daaa! (Foto: Mirjana Šarić)

Trenutno se “Mama ŠČ!” pjeva i u metaversu, a uskoro na društvenim mrežama Leta 3 možemo očekivati javljanja s proputovanja do cilja – MS bank Arene Liverpool, gdje će Riječani ove godine predstavljati Hrvatsku na izboru za najbolju pjesmu Europe. Detaljni plan puta objavljen je na mrežama benda.

Mama kupila traktora…ŠČ! (Foto: Mirjana Šarić)

Koncertnom rasporedu s najavljenim nastupima u Beogradu, Zagrebu i Ljubljani, pridružila se i kastavska Crekvina, 15.7., na rođendan Damira Martinovića Mrleta, kada će se bend reteleportirati na lokaciju s koje su i krenuli u drugu dimenziju.

Jebiga, zaboravili su traktor (Foto: Mirjana Šarić)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X