Mary May i magična izvedba pjesme ‘Somewhere Else’

Podsjetnik na koncertnu minijaturu na Akustici u Rockmarku. Sredinom travnja Mary May je zajedno sa svojim pratećim bendom priredila magično akusticiranje u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark, a upravo s tog nastupa je u video-obliku predstavljena izvedba pjesme ‘Somewhere Else’.

Mary May u Rockmarku (foto: Benjamin Strike)

Tog utorka, 16. travnja 2019. godine, Mary May je zajedno sa svojim članovima benda – Lukom Čapetom na gitari, Marinom Živkovićem na saxu i Borkom Rupenom za bubnjevima, kreirala intimnu koncertnu minijaturu. Publici su tada u ovom posebnom izdanju predstavili nekolicinu pjesama s debitantskog albuma “Things You Can’t Put Your Finger On”, a među njima se našla i već spomenuta “Somewhere Else”. Upravo je izvedba te pjesme oblikovana u novi Akustika Session video, za čije kreiranje su zaslužni Iva Pezić (video-snimanje) i Antonino Šimić (audio snimanje, mix, master).

Album prvijenac koji je objavila krajem prošle godine, ovoj je talentiranoj kantautorici donio niz hvaljenih osvrta, simpatije publike, kao i priznanje struke – kroz ovogodišnju nominaciju za nagradu Porin. Uz to, live nastupima skupina briljira, što je do sada pokazala i dokazala nizom koncerata koji su se prepričavali danima.

Jedan od takvih bio je nastup na Akustici u Rockmarku, a zasigurno će biti i na skorašnjem Tam Tam festivalu, koji će se od 21. do 28. srpnja održati na otoku Hvaru. Nastup Mary May i njenog benda zakazan je za četvrtak, 25. srpnja.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X