Michael Fassbender, Jamie Foxx i Peter Dinklage u pregovorima za priključivanje Gibsonovom remakeu ‘Divlje horde’

Mel Gibson će biti redatelj i jedan od scenarista nove verzije utjecajnog nasilnog vesterna.

“The Wild Bunch”

Michael Fassbender, Jamie Foxx i Peter Dinklage pregovaraju o ulogama u novoj verziji filma ‘The Wild Bunch’ koju će režirati Mel Gibson. Bryan Bagby će služiti kao koscenarist uz Gibsona te izvršni producent.

Izvornu verziju iz 1969. režirao je Sam Peckinpah, poznat po akcijskim macho filmovima, a u priči o ostarjeloj bandi u posljednjim danima Divljeg zapada između ostalih glumili su William Holden i Ernest Borgnine. Film je bio nominiran za Oscar u kategorijama izvornog scenarija i glazbe.

Fassbender će glumiti s Arnoldom Schwarzeneggerom i Davidom Hasselhoffom u nastavku kultnog kratkog filma iz 2005. “Kung Fury”, dok je Foxxov sljedeći angaman pojavljivanje u ABC-jevom upizorenju serija “All in the Family” i “The Jeffersons” uživo, koje će biti prikazano sljedeći tjedan. Dinklage će pak s Joshom Brolinom glumiti neobičnu braću u komediji “Brothers” koju za Legendary Entertainment piše Etan Cohen.

Gibsonov sljedeći projekt je “Rothchild” u kojem uz njega glumi Shia LaBeouf, a režirat će ga Jon S. Baird (“Stan & Ollie”). Trebao bi režirati i “Destroyer”, mornarički film o Drugom svjetskom ratu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X