Michael Fassbender, Jamie Foxx i Peter Dinklage u pregovorima za priključivanje Gibsonovom remakeu ‘Divlje horde’

Mel Gibson će biti redatelj i jedan od scenarista nove verzije utjecajnog nasilnog vesterna.

“The Wild Bunch”

Michael Fassbender, Jamie Foxx i Peter Dinklage pregovaraju o ulogama u novoj verziji filma ‘The Wild Bunch’ koju će režirati Mel Gibson. Bryan Bagby će služiti kao koscenarist uz Gibsona te izvršni producent.

Izvornu verziju iz 1969. režirao je Sam Peckinpah, poznat po akcijskim macho filmovima, a u priči o ostarjeloj bandi u posljednjim danima Divljeg zapada između ostalih glumili su William Holden i Ernest Borgnine. Film je bio nominiran za Oscar u kategorijama izvornog scenarija i glazbe.

Fassbender će glumiti s Arnoldom Schwarzeneggerom i Davidom Hasselhoffom u nastavku kultnog kratkog filma iz 2005. “Kung Fury”, dok je Foxxov sljedeći angaman pojavljivanje u ABC-jevom upizorenju serija “All in the Family” i “The Jeffersons” uživo, koje će biti prikazano sljedeći tjedan. Dinklage će pak s Joshom Brolinom glumiti neobičnu braću u komediji “Brothers” koju za Legendary Entertainment piše Etan Cohen.

Gibsonov sljedeći projekt je “Rothchild” u kojem uz njega glumi Shia LaBeouf, a režirat će ga Jon S. Baird (“Stan & Ollie”). Trebao bi režirati i “Destroyer”, mornarički film o Drugom svjetskom ratu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X