Mike Tyson pokreće ‘kanabis glazbeni festival’

Festival je prigodno ponio ime Kind Music Festival.

  • 9
    Shares
Mike Tyson (izvor: Wikipedia)

Mike Tyson progovorio je o svojem velikom projektu – pokretanju novog glazbenog festivala orijentiranog na uživanje kanabisa, a koji bi svoje prvo izdanje trebao doživjeti naredne godine. Za sada je poznato da će država susreta biti California, i to u Desert Hot Springsu, na Tysonovom ranču. Festival je opisan kao otvoren za sve uzraste i u potpunosti sa zakonskim regulativama po pitanjima uživanja kanabisa države Californie.

Ranč inače ima 420 hektara, a festival će isporučiti i luksuznije opcije festivalskog iskustva poput glampinga ali i pobližeg upoznavanja s uzgojem i obrađivanjem marihuane.

Prvi dan festivala zakazan je za 23. veljače 2019., a prvo festivalsko ime biti će najavljeno već za koji dan, 2. siječnja.

Kako se navodi u priopćenju za medije festival će uživati privilegiju da bude “prvi glazbeni festival otvoren za sve uzraste, a koji prihvaća nadograđene zakone države Californie po pitanju regulacije kanabisa i uživanja alkohola za osobe starije od 21. godine. Također, prema zakonima koji stupaju na snagu 2019., festival neće prodavati proizvode od kanabisa na lokaciji održavanja festivala.”

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X