Mile Kekin na Ljetu u MSU – Sretni, kišni, ljudi

Treći koncert ovogodišnjeg Ljeta u Muzeju suvremene umjetnosti održao se u subotu, a Mile Kekin je sa svojim bendom isporučio odličnu, zabavnu i dinamičnu svirku.

Mile Kekin – Ljeto u MSU (Foto: Monika Likarić)

Kišna subotnja večer je pri dolasku postavljala mnoge upitnike o održavanju samoga koncerta, a sve se na kraju odigralo u polu natkrivenom prostoru Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Zbog svih mjera zaštite koncert je bio sjedećeg karaktera. Sve je započelo odmah iza 21 sat, a večer je započeta s „I ovo će proći”, aktualnom Miletovom pjesmom o situaciji kojoj smo svjedoci svakog dana i koju je prije par mjeseci objavio njegov matični bend Hladno pivo uz gostovanje glazbenih prijatelja.

Mile Kekin – Ljeto u MSU (Foto: Monika Likarić)

Slijedile su „Beton” i „Kuća bez krova”. Odličan bend je šetao kroz repertoar aktualnog albuma “Kuća bez Krova”, ali i kroz, sad već, davni album iz 2001. koji je Mile napravio s tada oformljenim Putnicima „U 2 oka”. Publika je odlično reagirala na sve pjesme čime koncert zbog sjedećih mjesta nije imao kazališnu atmosferu.

Mile Kekin i Maja Rivić – Ljeto u MSU (Foto: Monika Likarić)

Zanimljive i duhovite Miletove najave mogli smo čuti gotovo prije svake pjesme. Na najaktualnijoj i najnovijoj stvari „Sretni ljudi” kao gošća se pojavila Maja Rivić koja je vokalno gostovanje i na studijskoj verziji. Osim te pjesme, Maja je s Miletom izvela i stare hitove „Maslina” i „Dolje je bolje”. Kraj regularnog dijela koncerta stigao je s hitom „Reno 4″ dok smo na bisu čuli pomalo nepotrebnu obradu “Pjevajmo do zore” Jure Stublića i za sam kraj još jednom „Sretni ljudi”.

Mile Kekin – Ljeto u MSU (Foto: Monika Likarić)

“Sretni ljudi” su nam nekako na samom kraju dali nadu u bolje i sretnije sutra, otišli smo zadovoljni i sretni s koncerta s nadom da će i ovo proći. Iduće subote, posljednji koncert “Ljeta u MSU”, nadamo se bez kiše, odsvirati će Edo Maajka.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izvješće

Idi na Vrh
X