Terminator predstavlja pjesmu ‘Rubikon dama’

‘Rubikon Dama je posebna dama koja nije luda i zna šta hoće. Ali tu i tamo mijenja svoje mišljenje, tako da je to jedna vrlo interesantna dama. E pa, ovo je pjesma baš o njoj.” – poručuje Katarina Vukadin Kaća, autorica stihova novog singla zagrebačkog benda Terminator.

Terminator ‘Rubikon Dama’

O svom novom video uratku bend Terminator kaže:””Rubikon Dama” je opaka igračica, koja parira čak i Prokletom Zecu. Htjeli smo u spotu predstaviti fatalnu ženu i njenu nadmoć kroz jednostavnu radnu: pranje auta. Naravno, brojne estradne zvijezde i supermodeli su nam se javili za glavnu ulogu, slali su slike svojih poprsja prekrivenih pjenom auto šampona, no mi smo smatrali kako to ne doliči našoj junakinji. Prava Rubikon Dama ne pere auto, nego ga vozi na pranje. I tako, s budžetom od pola kile pršuta, odlučili smo okrenuti klišej mladih sisatih autoperačica i zamijeniti ih sa 100kg čiste surove neodoljivosti utjelovljene u simpatičnome Campiju i njegovom koketirajućem brku. Campijeva žena, Alemka, plavooka dama i oličenje profinjene pristojnosti, sama od sebe nam je dala do znanja da je ona ta Rubikon Dama koju tražimo. Koje su točno njene suptilne moći, pogledajte u spotu.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X