My Morning Jacket objavili novi, eponimni, album

My Morning Jacket objavili su svoj deveti studijski album. Riječ je o prvoj novoj glazbi benda od albuma ‘The Waterfall’ (ako se ne računaju pjesme s ‘Waterfall II’, nastale također u tom periodu) nominiranog za Grammy nagradu 2015. godine.

My Morning Jacket ‘My Morning Jacket’

Novi album, koji jednostavno nosi naziv po samom bendu, producirao je Jim James tijekom dvije višetjedne sesije u Los Angelesu u CA’s 64 Soundu. Tom prilikom album je zaživio nakon što je izgledalo da je bend ušao u stalnu fazu mirovanja.

No, nakon što je u ljeto 2019. izveo četiri koncerta počevši s dvije nevjerojatne noći u amfiteatru Red Rocks, My Morning Jacket bio je svladan željom za nastavkom. Taj osjećaj može se čuti kroz uzbudljivo široku lepezu onoga što nudi novi album “My Morning Jacket”.

Još jednom My Morning Jacket otkrivaju glad za istraživanjem najiznijansiranih i najslojevitijih egzistencijalnih pitanja dok istovremeno iskorištavaju hipnotički intenzitet njihove legendarne izvedbe uživo, potpunije nego ikad prije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X