Nevjerojatna transformacija Christiana Balea u Dicka Cheneya, konačno izašao trailer za film ‘Vice’

Miriše na Oscare.

  • 42
    Shares
Christian Bale kao Dick Cheney, isječak iz trailera za film ‘Vice’ (izvor: YouTube)

Objavljen je prvi trailer za novi film Adama McKaya, “Vice”, i izgleda nevjerojatno – uostalom, i potvrđuje prvotne zaključke da je Christian Bale, zbog svojih transformativnih glumačkih kapaciteta, idealan za ulogu nekadašnjeg potpredsjednika SAD-a, kontroverznog Dicka Cheneya.

McKayov biopic (režirao i napisao scenarij za fantastični “The Big Short”) prati karijeru Dicka Cheneya od samih početaka, njegovo postupno penjanje kroz političke katove, do pozicije nesvakidašnjeg potpredsjednika SAD-a, u administraciji Busha mlađeg.

U traileru imamo prilike vidjeti i kako izgleda svježi oskarovac Sam Rockwell kao George Bush i izgleda, naravno, sjajno. Prema onome što se može rastumačiti iz samog trailera, nadamo se, da će se film pokazati jednako dobar i u svom dugometražnom formatu i da će biti jedan od pretendenata za najvažniju filmsku u nagradu u ovogodišnjoj, čini se, nikada jačoj konkurenciji.

Uz Balea i Rockwella, paket velikih glumačkih imena popunjavaju i Steve Carrell kao nekadašnji ministar obrane Donald Rumsfeld i Amy Adams kao Cheneyeva supruga, Lynne Cheney.

Kino premijera “Vicea” ide na Božić, 25. prosinca ove godine.

  • 42
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh