Peti singl ‘Prazan hod’ s prvijenca Maje Posavec dobio prateći video spot

Novi singl Maje Posavec ‘Prazan hod’ peta je pjesma s njezinog prvog albuma ‘Kada ne bih imala strah’, a od danas vani je i video za ovaj singl.

  • 5
    Shares
Sa snimanja spota ‘Prazan Hod’

“Prošle godine kada sam nastupala na Beatles Revival koncertu pjevala sam “Within you Without you”, pjesmu napravljenu u indijskom klasičnom stilu. Tada sam poželjela u dijelu instrumentala plesati indijski klasični ples. Zvala sam Anu Jug iz škole Apsaradhe da mi pomogne. Bila je to kratka koreografija, izvela sam ju ne baš točno i vješto, ali sam se zaljubila u indijski ples. Nakon toga počela sam plesati u Aninoj školi Apsaradhe. Indijski ples je zabavan, inspirativan, delikatan i ženstven. Damian Nenadić i ja smo htjeli uloviti u spotu jedan običan dan koji se kroz ples pretvara u slavlje. I zaista taj dan na krovu u Radničkoj ulici bilo je puno smijeha, uživali smo na suncu i u svom šarenilu kostima, sunca, proljeća i Medvednice koja se vidi malo dalje u pozadini”, objasnila je Maja Posavec inspiraciju za video.

Maja je nedavno posjetila Indiju gdje je provela više od mjesec dana, pa je i tamo dobila inspiraciju za spot. “Bilo je to jedno od mojih najljepših snimanja u životu i nadam se da spot prenosi dio naše energije toga dana. Mi smo plesale, ponavljale svoje koreografije za nastup, a Damian se s kamerom, u gotovo nemogućim uvjetima šuljao neprimjetno oko nas i snimao. Bili smo žalosni kada je montažerka Sandra Bastašić zaključila da materijala ima dovoljno i da ne moramo ponavljati snimanje.” – prepričala je Maja atmosferu sa snimanja.

U spotu plešu djevojke iz plesnog ansambla Apsaradhe: Ana Jug Apsaradha, Ema Trninić, Mia Ivanjek , Olga Makić, Aleksandra Radonjić, Tamara Pokrajčić, Ruba Abi Said, Maja Križanec, Katarina Lehpamer.

Za režija i kameru zadužen je bio Damian Nenadić, za montažu Sandra Bastašić, a za kolor Darko Kušlan.

Producent je Višeslav Laboš, a s Majom sviraju Damir Mihaljević, Vinja Marino, Ivan Kapec, Andrija Santro i Ivan Kovačić.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X