Posebno dizajnirane višekratne čaše na koncertima Robbieja Williamsa u Puli

Ovo je druga ovakva zajednička akcija, nakon prve održane 2019. na dva pulska koncerta Foo Fightersa.

Robbie Williams čaše (foto: Promo)

Dva rasprodana koncerta Robbieja Williamsa u pulskoj Areni 27. i 28. lipnja jedinstvenim će učiniti i višekratne čaše s likom britanske megazvijezde koje će posjetitelji moći ponijeti kući kao suvenir.

Ožujsko u suradnji s LAA-om, organizatorom koncerta, pripremilo je unikatne čaše kako bi se smanjilo korištenje i bacanje jednokratne plastike. Ovo je druga ovakva zajednička akcija, nakon prve održane 2019. na dva pulska koncerta Foo Fightersa.

„LAA i platforma Ožujsko glazbena točionica već su surađivali na organizaciji velikih koncerata i ovo nije prvi put da koristimo višekratne čaše. Ponosni smo što će i ovaj koncert promicati održivost i to na način da publika dobije posebnu memorabiliju. Iz iskustva znamo da višekratne čaše publika zaista voli, skuplja i koristi iznova. Svi zajedno pozdravljamo smanjivanje upotrebe i korištenja jednokratne plastike na kulturnim manifestacijama i nadamo se da će u budućnosti ovakav tip posluživanja pića postati standard“, komentirao je Zlatko Novaković, senior brand manager Zagrebačke pivovare.

Koncerti Robbieja Williamsa u Puli održat će se 27. i 28. lipnja, a održavaju se u sklopu turneje „XXV“ koja predstavlja 25 godina karijere popularnog pjevača. Iza njega je preko 75 milijuna prodanih albuma širom svijeta, kao i brojne nagrade struke i publike. Oba nastupa rasprodana su prije gotovo 4 mjeseca.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X