‘Re-Shake!’ – novo kompilacijsko izdanje Banane Zvuka

Splitski tandem Banana Zvuk kojeg čine Luka Barbić (TBF) i Ivan Jurić (ST!LLNESS) objavili su ‘Re-Shake!’, kompilacijsko izdanje koje je apsolutno stvoreno za ljeto 2020.

Banana Zvuk ‘Re-shake!’

“Re-Shake!” protresao je aktualnei stare hitove domaće glazbene scene pa su Banane u reggae ruho obukli izvođače poput Bad Copya, Vojka V, TBF-a, ST!LLNESS-a, Gipsy Mafije, Valentina Boškovića, Alejuandra Buendije, Kid Rađe, Brain Holidaysa…

Kompilacija je zbir remikseva Banane Zvuka nastalih od 2012. godine do danas. Mastering većine stvari s “Re-Shake!” izdanja potpisuje producent Filip Motovunski. Vizual je osmislio dvojac iz Banana Zvuka, a izvedba je djelo njihovog Čovika.

Banana zvuk (Foto: promo)

Ivan Yuri Jurić o “Reshake” izdanju: “Roba je napokon digitalizirana! Naš dugi kratkometražni video je vani i kompilacija remikseva je slobodna za besplatno skidanje. Dobro smo se zabavili i ispunili vrime u nedostatku bliskijih zabava. Hvala svima šta ste pristali javno se glupirat skupa s nama. Glupiranje i smijeh su najbolja cjepiva za viruse straha i izolacije. Ovo je prva kompilacija remixa u nizu i jedva čekamo nastavit dalje s tim. Svaka pisma je donila svoj stilski utjecaj na naš rad. Nadamo se da ćete uživat i zabavit se kompilacijom bar upola koliko i mi. Lito ide, mala. Znamo šta ste radili u karanteni!”

>>Poslušajte i skinite besplatno Banana Zvuk “Re-shake!”

Banana Zvuk je splitski sound system koji od 2006. godine širi ljubav prema svim oblicima roots glazbe. Izvođački i stvaralački dio čine producenti, DJ-evi, MC-evi i glazbenici Luka (TBF) i Yuri (ST!LLNESS). Ovi splitski veseljaci bave se istraživanjem i promoviranjem ritmovima od reggaea, hip-hopa, dancehalla, junglea do različitih mashup-ova. Njihov debitantski međunarodni album “Split Banana” sadrži sedam pjesama u raznovrsnim reggae stilovima, a izvedene su s ponajboljim svjetskim reggae izvođačima – Tenor Fly, The Ragga Twins, Skarra Mucci…

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X