Regius Festival traži volontere

Regius Festival traži volontere za svoje deveto izdanje koje će se održati 12. i 13. srpnja te službeno otvoriti novu jedinstvenu festivalsku lokaciju – Martinsku na samom ulazu u šibenski kanal. Tijekom dva dana festivala nastupit će preko 13 izvođača, kako bendova tako i DJ aktova.

Šibenski festival Regius traži volontere (Foto: Regius)

Kako navode organizatori, ove godine traže ljude za terenski/fizički posao, ambasadore i promotore, osoblje za rad na šanku i u festivalskoj kuhinji te ljude za općenite poslove.

Volonterski posao će se odvijati u tri faze: predfestivalskoj, festivalskoj i postfestivalskoj.

Svi volonteri će dobiti festivalske ulaznice, smještaj u kampu, bonove za hranu i piće, festivalski merch, priliku da se druže s regionalnim zvijezdama u backstageu, a volontiranje će im biti upisano u volontersku knjižicu.

U napomeni stoji da će neki poslovi biti i plaćeni, ali prije toga je potrebno ispuniti obrazac te se detaljnije dogovoriti nakon obrade podataka.

Link na obrazac

Prijave traju do 17. lipnja, a ako imate dodatnih pitanja, možete im se javiti preko e-maila: [email protected] ili preko poruka na Facebooku festivala.

Ovog ljeta na 9. Regius stižu: Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap, ThemMoose Rush, Piknik Park – Linkin Park tribute band i drugi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X