Regius Festival traži volontere

Regius Festival traži volontere za svoje deveto izdanje koje će se održati 12. i 13. srpnja te službeno otvoriti novu jedinstvenu festivalsku lokaciju – Martinsku na samom ulazu u šibenski kanal. Tijekom dva dana festivala nastupit će preko 13 izvođača, kako bendova tako i DJ aktova.

Šibenski festival Regius traži volontere (Foto: Regius)

Kako navode organizatori, ove godine traže ljude za terenski/fizički posao, ambasadore i promotore, osoblje za rad na šanku i u festivalskoj kuhinji te ljude za općenite poslove.

Volonterski posao će se odvijati u tri faze: predfestivalskoj, festivalskoj i postfestivalskoj.

Svi volonteri će dobiti festivalske ulaznice, smještaj u kampu, bonove za hranu i piće, festivalski merch, priliku da se druže s regionalnim zvijezdama u backstageu, a volontiranje će im biti upisano u volontersku knjižicu.

U napomeni stoji da će neki poslovi biti i plaćeni, ali prije toga je potrebno ispuniti obrazac te se detaljnije dogovoriti nakon obrade podataka.

Link na obrazac

Prijave traju do 17. lipnja, a ako imate dodatnih pitanja, možete im se javiti preko e-maila: [email protected] ili preko poruka na Facebooku festivala.

Ovog ljeta na 9. Regius stižu: Električni orgazam, Zoster, Eyesburn, Sajsi MC, Stoka, Cold Snap, ThemMoose Rush, Piknik Park – Linkin Park tribute band i drugi.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X