Reper DMX proglasio bankrot

Glazbenik i glumac po procjenama analitičara duguje iznos između 1 i 10 milijuna dolara.

DMX (Foto: Wikipedia)

Prema Wall Street Journalu, glazbenik i glumac pravog imena Earl Simmons zarađuje manje od 50.000 dolara godišnje, a duguje između 1 i 10 milijuna dolara. Dug uključuje 1,24 milijuna za alimentaciju i 21.000 za lizing automobila.

Vijest o bakrotu došla je svega nekoliko dana nakon uhićenja DMX-a u Južnoj Karolini pod sumnjom da je vozio u pijanom stanju i bez vozačke dozvole. Njegov glasnogovornik je tvrdio kako je reper uspješno prošao test na alkohol, te je ubrzo pušten nakon davanja jamčevine od 1.234 dolara.

Domenick Nati, reperov sadašnji glasnogovornik u izvješću od bankrotu tvrdi: „DMX-ov financijska sredstva sputavaju njegovu karijeru. Loše financijsko upravljanje od strane prijašnjeg menadžmenta učinilo ga je nepodobnim za zadržavanje putovnice. Razlog ovog bankrota je reorganizacija njegove karijere kako bi mogao nastupati pred obožavateljima izvan SAD-a. trenutno planiramo europsku i afričku turneju za drugu polovicu 2013. godine.“

Po američkim zakonima osoba ne može zadržati putovnicu ako duguje više od 2.500 dolara za alimentaciju. DMX je bljesnuo singlom „Party Up (Up In Here)“ 1999. godine, a kao glumac se pojavio u filmovima „Romeo Must Die“, „Exit Wounds“ i „Last Hour“.

Obzirom da priprema europsku turneju, moža zaluta i u naše krajeve kako bi namirio dug za alimentaciju. Bar će novac otići u prave svrhe…

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X