Romy iz The xx objavila samostalni singl ‘Lifetime’

Singl ‘Lifetime’ (Young Turks Recordings/Beggars) je debitantski singl Romy (Madley Croft), iz britanskog indie pop benda The xx, napisan i snimljen u Londonu tijekom korona-karantene.

Romy ‘Lifetime’

“Lifetime” je pjesma o želji za ponovnim ujedinjenjem s voljenomm osobom, porodicom i prijateljima, kao i euforičnoj sreći koju taj susret nosi. Bezbrižna, nesputana i ohrabrujuća pjesma, proizvod mogućnosti koju je autorica iskoristila u datoj situaciji, a u kojoj ona pjeva o “bivstvu u trenutku i slavljenja te prisutnosti”. Ova izvanvremena pjesma, kombinacija je klupske glazbe, autoričine inspirativne sklonosti k čeznutljivim osećajima i njenog talent za hitove.

Osim što je bila suatorica tri albuma njenog matičnog benda The xx, Romy Madley Croft je pisala pjesme za takva imena kao što su Mark Ronson, Benny Blanco, Jehnny Beth i Dua Lipa (uključujući i njezin singl “Elektricity”, nagrađen Grammyjem). Uz svoju glazbenu karijeru, pjevačice, gitaristice, autorice i tekstopisca, od svoje 17 godine razvijala je i uspješnu DJ karijeru. Počela je s puštanjem glazbe u londonskim klubovima, da bi posljednjih godinu dana gostovala u klubovima Homobloc (Manchester), Club to Club (Torin) i zatvorila Pride Inside for Amnesty. Prošle godine često je svirala u emisijama BBC Radio 1 Residency.

Obadvije spomenute strasti, Romy je spojila u pesmi „Lifetime” – uzbudljivom, toplom, klupskom pop hitu, koji je na tragu Ibiza style housea i trancea. U intimnom Instagram performansu početkom godine, otkrila je, pravovremeno, trenutak eskapizma tijekom teških vremena i primamljiv uvid u ono što dolazi od ove pjevačice i autorice iz Londona. Produkciju singla potpisuju Fred Again i Marta Salogni.

„Lifetime” prati lirski video koji su kreirali dizajner Patrick Savile i animator Connor Campbell.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X