Romy iz The xx objavila samostalni singl ‘Lifetime’

Singl ‘Lifetime’ (Young Turks Recordings/Beggars) je debitantski singl Romy (Madley Croft), iz britanskog indie pop benda The xx, napisan i snimljen u Londonu tijekom korona-karantene.

Romy ‘Lifetime’

“Lifetime” je pjesma o želji za ponovnim ujedinjenjem s voljenomm osobom, porodicom i prijateljima, kao i euforičnoj sreći koju taj susret nosi. Bezbrižna, nesputana i ohrabrujuća pjesma, proizvod mogućnosti koju je autorica iskoristila u datoj situaciji, a u kojoj ona pjeva o “bivstvu u trenutku i slavljenja te prisutnosti”. Ova izvanvremena pjesma, kombinacija je klupske glazbe, autoričine inspirativne sklonosti k čeznutljivim osećajima i njenog talent za hitove.

Osim što je bila suatorica tri albuma njenog matičnog benda The xx, Romy Madley Croft je pisala pjesme za takva imena kao što su Mark Ronson, Benny Blanco, Jehnny Beth i Dua Lipa (uključujući i njezin singl “Elektricity”, nagrađen Grammyjem). Uz svoju glazbenu karijeru, pjevačice, gitaristice, autorice i tekstopisca, od svoje 17 godine razvijala je i uspješnu DJ karijeru. Počela je s puštanjem glazbe u londonskim klubovima, da bi posljednjih godinu dana gostovala u klubovima Homobloc (Manchester), Club to Club (Torin) i zatvorila Pride Inside for Amnesty. Prošle godine često je svirala u emisijama BBC Radio 1 Residency.

Obadvije spomenute strasti, Romy je spojila u pesmi „Lifetime” – uzbudljivom, toplom, klupskom pop hitu, koji je na tragu Ibiza style housea i trancea. U intimnom Instagram performansu početkom godine, otkrila je, pravovremeno, trenutak eskapizma tijekom teških vremena i primamljiv uvid u ono što dolazi od ove pjevačice i autorice iz Londona. Produkciju singla potpisuju Fred Again i Marta Salogni.

„Lifetime” prati lirski video koji su kreirali dizajner Patrick Savile i animator Connor Campbell.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X