Seine Black Friday epilog: više od 80 prodanih albuma u pet dana!

‘Ogromna vam hvala što ste nas podržali. Akcija je bila turbo uspjeh!’ – Ivan Ščapec, Seine.

Super Turbo Black Friday grupe Seine na Ravno do dna: ‘Sno sna’, ‘Naizust’ i ’22’

Ovotjedna Black Friday akcija u kojoj smo krenuli pomoći grupi Seine u nastojanju da prikupi sredstva za snimanje novog video spota otišla je u sferu nemogućeg, a kamo li očekivanog.

Cilj je bio prodati sveukupno 50 albuma kroz tri ponude da bi na koncu u pet dana prodano više od 80 primjeraka (točan broj bi se trebao znati idući tjedan obzirom da se čeka s eventualnim uplatama za još nekoliko narudžbi koje su pristigle u petak do 23:59 sati).

Povodom ovog uspjeha koji dokazuje kako za našu nezavisnu scenu ima budućnosti upravo zahvaljujući Vama koji tu našu recentnu glazbu smatrate vrijednom, Ivan Ščapec, pjevač, gitarist i autor je u ime grupe Seine izjavio: “Prodali smo oko 80 ploča (!?), što ni u najoptimističnijim najavama nismo mogli predvidjeti. Stvarno hvala od srca, jako puno nam znači. Skupili smo sredstva za sve što nam treba u sljedećih par mjeseci i veselimo se da možemo ići dalje. Teško je izraziti zahvalnost koju osjećamo.”

Također se ovim putem svima koji su podržali Seine zahvaljuje i mali logistički tim ovog portala. Najviše narudžbi došlo je iz Hrvatske, ali bilo ih je nekoliko iz SAD-a, Kanade, Slovenije i Makedonije.

Članovi benda će ovih dana biti u akciji pakiranja i slanja albuma na željene destinacija, kao što će se i osobno pobrinuti za dostave na području Zagreba, Varaždina i Koprivnice.

A čim bude gotov novi video spot, s ponosom ćemo ga predstaviti na ovom portalu, jer ste Vi to svojom podrškom i omogućili.

PS: Nadamo se da članovi grupe Seine neće dobiti žuljeve od silnog potpisivanja, ali to su slatke muke 🙂

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X