Svemirko i Peki Pele u zajedničkom singlu ‘Nosi me na duši’

Singl ‘Nosi me na duši’ ujedno najavljuju i moguće naredne suradnje. Što budućnost u tom pogledu donosi, vrijeme će pokazati.

Svemirko i Peki Pele ‘Nosi me na duši’

Svemirko je izum svestranog muzičkog znalca, multiinstrumentaliste i producenta Marka Vukovića koji od 2016. godine u relativno kratkom vremenu postaje jedan od eminentnijih umjetnika na sceni zemalja bivše Jugoslavije. Svojim debitantskim albumom “Vanilija” osvaja i kritiku i publiku, sa drugim studijskim albumom “Tunguzija” i pratećim bendom osvaja sve glavne pozornice od Vardara pa do Triglava, a trećim “Skalamerija” pomiče vlastite granice te zaključuje trilogiju na poseban način.

Peki Pele je alter ego iza kojeg se krije Lino Pečur, muzičar koji hodajući po samom iveru oštrice, vješto balansira između krajnosti. Iako se u njegovoj diskografiji nalazi svega tek jedan EP naslova “Deguté”, Peki Pele nakon objave ubrzo postaje koncertna atrakcija pa tako zajedno s pratećim muzičarima, prvotno Señorom Justamentom, a kasnije s Valemnt_om te konačno s gospođom Peki Pele, osvaja srca punkera, popera i svih ostalih disko manijaka.

“Nosi me na duši” zajednički je singl ova dva glazbenika, kojim Svemirko i Peki Pele najavljuju moguće naredne suradnje. Pjesma nastaje tijekom 2022. godine, za koju tekst, glazbu i produkciju Vuković i Pečur potpisuju zajedno. U pogledu stilskih odrednica, singl je klupska udarnica kroz koju se provlače house, disko, synth, funk i pop elementi, a što se teksta tiče, poslušajte i zaključite sami.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X