LET 3: ‘Mama ŠČ’ je božja pjesma, a naš nastup na Dori ući će u anale i udžbenike

Entuzijazam na vrhuncu, atmosfera prožeta kemijom i mladići u najboljim godinama sažetak su nedavno završenog snimanja video spota za pjesmu ‘Mama ŠČ’ grupe Let 3.

Let 3 (Foto: Franko Kelam)

Jedni od favorita ovogodišnje Dore prepustili su se u sigurne ruke redatelja Radislava Jovanova Gonza na snimanju videa za aktualnu pjesmu, a količina različitih kostima i zalaganja svih aktera na pomno osmišljenoj sceni naslućuje izniman audiovizualni uradak.

“Mama ŠČ je božja pjesma, a naš nastup na Dori ući će u anale i udžbenike. Jedva čekamo”, tvrdi frontman Prlja, a Mrle dodaje: “ŠČ je najstarije svjetsko pismo, nastalo 5000 godina prije sumerskog, što govori o tome da je starije čak i od srpskog pisma; na Dori ćemo ga, zahvaljujući NASA.HR, lansirati u orbitu ne bi li ga spasili od nadolazećeg armagedona”.

Let 3 (Foto: Franko Kelam)

Iako svoj status favorita ovogodišnjeg Hrvatskog izbora za pjesmu Eurovizije tumače raznoraznim teorijama zavjera, najavljuju ekskluzivan, spektakularan i nezaboravan nastup na Dori. Uz pristojnu dozu golotinje.

Dok njihova antiratna pjesma “Mama ŠČ”, čija se tematika dotiče aktualnog stanja u Ukrajini, ne silazi sa trendova na YouTubeu, Letovci svoj nastup na Dori 11. veljače u Opatiji nazivaju samo izvrsnom generalnom probom za ono što publiku očekuje tjedan dana kasnije na Antivalentinovu #8 u zagrebačkom Domu sportova.

Let 3 (Foto: Franko Kelam)

“Na Dori ćemo pokazati samo dio onoga što će biti na Antivalentinovu. Nama je Dora, zapravo, samo zagrijavanje. Zato i idemo na Doru, da si napravimo reklamicu za koncert”, rekao je Mrle. Uoči najiščekivanijeg i najkontroverznijeg nastupa ovogodišnje Dore pripremite svoje telefone za glasanje, a prije toga svakako osigurajte ulaznice za megaspektakl zvan Antivalentinovo #8 na kojem će se Letu 3 pridružiti i jake snage domaće i regionalne glazbene scene: Marčelo, Mašinko, Porto Morto i Chasing Nord.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X