The Libertines otvaraju Albion Rooms hotel

Iz benda kažu da je za njihove obožavatelje u pitanju esencijalno mjesto za odsjesti. The Libertines su hotel planirali godinama.

The Libertines u svom The Albion Rooms Hotelu (Foto: Jason Knott)

Albion Rooms hotel otvorit će se u Margateu krajem rujna. Članovi benda su prvi put iznijeli svoju ambiciju 2016. godine, a prvu etapu projekta predstavljao je The Wasteland Bar otvoren u kolovozu 2019. godine

Sada su najavili otvaranje vrata Albion Rooms hotela 25. rujna, te su pozvali obožavatelje da odsjednu u sedam sobe koje su osobno uredili članovi The Libertinesa.

The Libertines u svom The Albion Rooms Hotelu (Foto: Jason Knott)

Cijena noćenja će iznositi 114 britanski funta, svaka soba opremljena je Appleovim zvučnim sistemom, a gosti će objedovati u luksuznom restoranu u sklopu hotela kojeg će voditi Joe Hill koji je bio glavni chef kod Gordona Ramsaya.

U sklopu hotela će biti i Arcady Coffee house gdje će se posluživati kava i grickalice po izboru članova benda.

“Proći će vremena prije nego bacimo rukavicu Savoy hotelu ili The Grand Budapestu, ali u ovo smo uložili puno rada i ljubavi. Albion Rooms Hotel je šarolik i inspirativan dom za Libertinese, to je naša Warholovska tvornica”, izjavio je Carl Barat iz grupe The Libertines.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X