‘Bezobrazno lijepa’ – Novi singl Denykenovog pop projekta Beara

Nakon ‘Bolje sama’, singla objavljenog u lipnju ove godine, ovo je drugi singl s albuma ‘Eclectic’ kojim Denis Mujadžić Denyken sljedeće godine obilježava 35 godine karijere.

Beara ‘Bezobrazno lijepa’

Glazbeni producent Denis Mujadžić Denyken, sljedeće godine obilježava 35 godina karijere, a obljetnicu će obilježiti autorskim albumom svog pop projekta Beara pod nazivom “Eclectic”, sa kojega smo već imali prilike čuti pjesmu “Bolje sama”. Sada je pred nama drugi singl “Bezobrazno lijepa”.

Susret Denykena i Vane Beare, mlade vokalne solistice, bio je, prema Denykenovim riječima, ključan za realizaciju ovoga projekta, a Vanino prezime, zvučno i kozmopolitsko, postalo je naziv cijelog projekta.

O novom singlu Vana kaže: “Ova pjesma priča o svim ženama koje se bore, u toj borbi se ne osjećaju prekrasno, a zapravo to itekako jesu!”

Denis Mujadžić Denyken u 35 godina karijere je kao glazbeni producent surađivao s imenima kao što su Hladno Pivo, Majke, Jinx, Vatra, Pips,chips & videoclips, Zabranjeno pušenje, Kojoti, Bajaga, Arsen Dedić, Rade Šerbedžija, Darko Rundek, Rambo Amadeus, Edo Maajka, Mile Kekin, Gretta, Josipa Lisac, Nina Badrić, Vanna, Severina i mnogi drugi.

Dobitnik je 6 nagrada Porin i 3 nagrade Crni Mačak kao najbolji glazbeni producent i Rock Off nagrade za životno djelo 2023 godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X